© Bernhard Füruter/Pitztaler Gletscherbahn
© © Bernhard Füruter/Pitztaler Gletscherbahn

24e Pitztaler Schneefest


St. Leonhard im Pitztal,

Feest vieren voor het goede doel. Zo luidt het motto van het Pitztaler Schneefest dat op 28 maart 2016 plaatsvind, want de opbrengsten van het evenement worden gedoneerd aan het goede doel.

Feest vieren voor het goede doel. Zo luidt het motto van het Pitztaler Schneefest dat op 28 maart plaatsvind, want de opbrengsten van het evenement worden gedoneerd aan het goede doel. 

Al voor de 24e keer is Mandarfen in St. Leonhard de gastheer van het populaire Pitztaler Schneefest. Met een gezellige sfeer, gevarieerde live muziek en lekkere hapjes vieren jong en oud het einde van de winter. Net zoals voorgaande jaren vindt het evenement plaats op de Rifflseeparkplatz in Mandarfen op paasmaandag. Het evenement start om 11.00 uur, vanaf 14.00 uur is er een kinderprogramma en vervolgens is het mogelijk om tot middernacht te swingen op de dansvloer op de muziek van de Tiroler band 'Pfundskerle' en de partyband 'T-NG'.

De toegang is gratis, maar de opbrengst van de horeca wordt gedoneerd aan een goed doel - een goede reden dus om gezellig langs te komen. Sinds 1992 is er al € 285.000,- opgehaald. 


© Bernhard Füruter/Pitztaler Gletscherbahn
Grote plattegrond openen

Data

maandag, 17 apr. 2017

Prijsinformatie

Gratis

Evenementencategorie

St. Leonhard im Pitztal
6481St. Leonhard im Pitztal

Informatie over de plaats


Aankomst

Adres van uw bestemming

Reisplanning door ÖBB-Personenverkehr AG

Accommodatie zoeken


Gedetailleerd zoeken
Omhoog
Live Chat
Live Chat