© Andrew Whitton
© © Andrew Whitton

Snowbombing


Mayrhofen, -

In de laatste week van het skiseizoen worden er weer 6.000 Britse bezoekers verwacht in Mayrhofen bij het legendarische muziekfestival 'Snowbombing'. Ster-dj's zoals Fatboy Slim en Sven Väth staan achter de draaitafels.

Zes dagen lang wordt het einde van het winterseizoen in Mayrhofen gevierd. Het Snowbombing event is al jarenlang een traditie in het zuidelijke deel van het Zillertal en biedt een goede mix van een muziekfestival en pisteplezier. Van 4 april tot en met 9 april 2016 worden duizenden bezoekers, voornamelijk uit Engeland, verwacht die de ski's of snowboards de laatste eer bewijzen. 's Avonds is er alle tijd om heerlijk te dansen op de beste clubmuziek. 

Een sterke line-up van bekende dj's en bands garanderen een spetterend festival. Top-acts van dit jaar zijn onder meer The Prodigy, Fatboy Slim en Sven Väth. Het festival in de sneeuw valt niet alleen bij bezoekers in de smaak, ook de muzikanten zelf zijn erg enthousiast: "Het beste festival ter wereld'', aldus Tom Clarke van de Britse band The Enemy over Snowbombing. Optredens zijn onder andere te zien in de Racket Club en in het Europahaus.  


© Andrew Whitton
Grote plattegrond openen

Data

3 apr. 2017 - 8 apr. 2017

Prijsinformatie

Tickets / arrangemenrten uitsluitend verkrijgbaar via www.snowbombing.com

Evenementencategorie

Mayrhofen im Zillertal
6290Mayrhofen

Informatie over de plaats


Aankomst

Adres van uw bestemming

Reisplanning door ÖBB-Personenverkehr AG

Accommodatie zoeken


Gedetailleerd zoeken
Omhoog
Live Chat
Live Chat