Zomervakantie in Tirol, © Tirol Werbung/Robert Pupeter
© Zomervakantie in Tirol, © Tirol Werbung/Robert Pupeter
Zomervakantie

De Tiroler bergen bezorgen jong en oud, actief en ontspannen een onvergetelijke vakantie. Het maakt niet uit of je lopend of fietsend grenzen wil verleggen. Of jouw perfecte zomerdag bestaat uit het ontdekken van de lokale gastronomie of het ontrafelen van de geheimen van de bergwereld samen met de kinderen. In Tirol kan het allemaal.


Meer weten
Wandelen in Tirol
© Wandelen in Tirol
©
© Bergbahnen Pillersee
© © Bergbahnen Pillersee
© Kitzbüheler Alpen/Mirja Geh
© © Kitzbüheler Alpen/Mirja Geh

Sport


Skiërs die leven voor de eerste lijn in de poedersneeuw, wandelaars die de natuur willen ontdekken, mountainbikers die op zijn naar uitdagende trails en klimmers die de steile wanden willen trotseren, Tirol staat voor hen klaar. Met het afwisselende landschap is er voor iedere sporter iets te beleven.

Skipistes voor beginners tot aan zwarte pistes van 80%, duizenden kilometers aan wandelroutes van kleine idyllische routes voor de familie tot aan uitdagende hikingtours, talloze mountainbiketrails, klimroutes voor de adrenaline, crosscountry skiën en rodelbanen: Tirol heeft het allemaal. Maar Tirol is meer dan een sportveld, met de heldere bergmeren, indrukwekkende uitzichten en ruige bergtoppen biedt het gebied ook de nodige ontspanning aan. De kabbelende beekjes en de waanzinnige watervallen zijn de ideale plek om bij te komen na een intensieve work-out. 

 


Meer sportieve activiteiten


Mis uw kans niet: de beste zomerevenementen 2017


Omhoog
Live Chat
Live Chat