Gries am Brenner, Sattelberg, © Tirol Werbung/Martina Wiedenhofer
© Gries am Brenner, Sattelberg, © Tirol Werbung/Martina Wiedenhofer
10 tips voor een wintersportvakantie in Tirol

Tirol is een winterbestemming van superlatieven. Wilt u uw skitechniek verbeteren in het grootste skigebied van Oostenrijk? Langlaufen waar de beste biatleten ter wereld voor het wereldkampioenschap hebben gestreden? Of wilt u gaan winterwandelen door het besneeuwde landschap waar na elke bocht een hut met culinaire hoogstandjes wacht?


Meer weten
© Christian Kapfinger
© © Christian Kapfinger
Langlaufen in Paznaun, © TVB Paznaun-Ischgl
© Langlaufen in Paznaun, © TVB Paznaun-Ischgl
Rodelen in Sillian in Osttirol, © Tirol Werbung/Hans Herbig
© Rodelen in Sillian in Osttirol, © Tirol Werbung/Hans Herbig
© Johannes Sautner
© © Johannes Sautner

Sport


Skiërs die leven voor de eerste lijn in de poedersneeuw, wandelaars die de natuur willen ontdekken, mountainbikers die op zijn naar uitdagende trails en klimmers die de steile wanden willen trotseren, Tirol staat voor hen klaar. Met het afwisselende landschap is er voor iedere sporter iets te beleven.

Skipistes voor beginners tot aan zwarte pistes van 80%, duizenden kilometers aan wandelroutes van kleine idyllische routes voor de familie tot aan uitdagende hikingtours, talloze mountainbiketrails, klimroutes voor de adrenaline, crosscountry skiën en rodelbanen: Tirol heeft het allemaal. Maar Tirol is meer dan een sportveld, met de heldere bergmeren, indrukwekkende uitzichten en ruige bergtoppen biedt het gebied ook de nodige ontspanning aan. De kabbelende beekjes en de waanzinnige watervallen zijn de ideale plek om bij te komen na een intensieve work-out. 

 


Meer sportieve activiteiten


Omhoog
Live Chat
Live Chat