E-bike tocht in het Windautal


 

Recreatieve fietsers stappen in Kirchberg op de e-bike. Deze eenvoudige tocht voert door het Westendorfse Windautal naar Gasthaus Steinberg. De afwisselende route is in ongeveer twee uur af te leggen, waarbij zonnige en schaduwrijke delen elkaar afwisselen. Na een tussenstop halverwege, fietst u weer terug naar Kirchberg.

  • Iedere klim wordt beloond met een prachtig uitzicht op het dal en de omliggende berglandschappen van enerzijds de Kitzbüheler Alpen in het zuiden en anderzijds de Wilder Kaiser in het Noorden.
  • Na deze fysieke inspanning kunt u uzelf trakteren op een smakelijke lunch. Zo worden in Gasthaus Steinberg, idyllisch gelegen in het Westendorfse Windautal, typische Tiroolse specialiteiten geserveerd. Als lid van de ‘Brixental KochArt’, een vereniging van eetgelegenheden die werken met producten van lokale boeren, serveren zij uitsluitend gerechten gemaakt van lokale producten

Grote plattegrond openen

Bergketen

Lengte

28,5 km

Reistijd

3 uur

Kenmerken

  • Rondritten
  • Rolstoeltoegankelijk
  • E-Bike-Ladestation(en)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld

Hoogte

1.120 m700 m

Hoogtemeters bergopwaarts560 m
Bergafdaling in hoogtemeters560 m

Downloads

Routebeschrijving


Deze 18,8 km lange route start in Kirchberg. Vanaf hier volgt u de Brixentaler Radweg naar Brixen. De volgende plaats op de route is Westendorf en ligt 9 km verder. Vanaf hier fietst u het Windautal in, waar de weg licht bergop- en afwaarts loopt en u 202 hoogtemeters overbrugt. Het eindpunt van deze tocht is Gasthaus Steinberg (872 m).
 

Plaatsen langs de route


Aankomst

Adres van uw bestemming

Reisplanning door ÖBB-Personenverkehr AG

Accommodatie zoeken


Gedetailleerd zoeken

Contact


Tourismusverband Kitzbüheler Alpen - Brixental
Hauptstraße 8
6365 Kirchberg
t   +43.5357.2000.100
f   +43.5357.2000.190
e   info@kitzbuehel-alpen.com

Omhoog
Live Chat
Live Chat