Skiles bij de Stubaier Gletscher, © Tirol Werbung/Laurin Moser
Skiles bij de Stubaier Gletscher, © Tirol Werbung/Laurin Moser

(Opnieuw) Leren skiën

Heeft u als kind leren skiën, maar sindsdien niet meer op de piste gestaan? Tirol heeft speciale arrangementen voor mensen die lang niet op wintersport zijn geweest en personen die hun skiprimeur nog moeten maken. Hierbij zijn (privé) skilessen, skipas en huurmateriaal inbegrepen.

Tirol biedt het ideale starterspakket voor een succesvolle en vlotte terugkeer of primeur op de piste. De op maat gemaakte arrangementen van het Pitztal,  Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau, Wilder Kaiser en de Kitzbüheler Alpen helpen u op weg. De wil om vlot de piste af te komen is cruciaal voor een geslaagde cursus. De plaatselijke skischolen met goed opgeleide skileraren leren u (opnieuw) de kneepjes van het skiën. Zo gaan de ‘herintreders’ met een privé instructeur op pad en worden de beginnende skiërs ingedeeld in kleine groepen. Daarnaast bieden de regio’s tal van andere extra’s zoals rodelmogelijkheden en een persoonlijke ‘ontbijt-pick-up-service’ bij de accommodatie door de skileraar zelf. Door de hulp van de bekwame instructeurs in een succesvolle entree of rentree op de piste gegarandeerd. Binnen no-time gaat u zelfverzekerd en met de juiste techniek de piste af.

Tirol biedt het ideale starterspakket voor een succesvolle en vlotte terugkeer of primeur op de piste. De op maat gemaakte arrangementen van het…

toon meertoon minder

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.