Berwang


 

Het idyllische dorpje Berwang is het hoogstgelegen dorp van de Tiroler Zugspitze Arena vakantieregio. Het biedt vele sportfaciliteiten voor skiën, wandelen en mountainbiken.

Berwang heeft slechts 560 inwoners en is gelegen op meer dan 1.300 meter hoogte, een ideaal uitgaanspunt voor wandelingen, mountainbiketochten en korte skitochten. Het kleine skigebied boven het dorp is populair onder beginnende skiërs en families. Berwang is het hoogstgelegen dorp in de Tiroler Zugspitz Arena. Hier is absolute sneeuwzekerheid gegarandeerd tot Pasen. Dit in combinatie met een groot aantal zonuren, maakt Berwang een winter sprookje voor zowel skiërs als non-skiërs.
Wandelaars kunnen tijdens de zomermaanden vele wandeltochten ontdekken die door het afgelegen Berwangertal voeren langs de dorpjes Mitteregg, Brand, Bichlbächle en Gröben, allemaal deel uitmakend van dezelfde gemeente. Onderweg komt u langs groene almen vol fleurige alpenbloemen. Op warme dagen is er geen betere plek om af te koelen dan het 'Bärenbad', een klein openluchtzwembad in het bos aan de rand van Berwang. Bierliefhebbers moeten beslist een bezoek brengen aan hotel Thaneller in Rinnen, de thuishaven van één van de grootste brouwerijen in Oostenrijk. 

Zomer 

  • Vanwege de hoge ligging is Berwang ook hartje zomer een ideale bestemming voor het maken van wandelingen. De Berwanger Sonnalmbahn brengt u snel op de Sonnalm en van daaruit verder naar het prachtige hooggebergte.
  • Voor verkoeling na een sportieve dag brengt u een bezoek aan het 'Bärenbad', een 10.000 m2 groot openluchtzwembad met een grote ligweide.

Winter

  • Tijdens het skiën op de Sonnalm in het Berwangertal geniet u van harmonie en rust. Het skigebied van Berwang beschikt over 35 km pistes en 12 liften, waardoor het erg overzichtelijk is.
  • In Berwang kunt u tijdens het avondskiën ook ´s avonds tot in het dal carven.
  • Dankzij de hoogte kunt u van december tot oktober cross country skiën op 15 km perfect geprepareerde loipen.
  • In Berwang kunt u ook touren maken, schaatsen, curling beoefenen, rodelen of een romantische tocht per paardenkoets maken.

Berwang
Berwang

Arrangementen


Populaire accommodatie in Berwang


Alle vakantiewoningen in BerwangAlle hotels in Berwang
Geschikt voor

Stelletjes
53% (8)

Gezinnen
40% (6)

Solo
7% (1)

Business
0% (0)

Data based on verified customer ratings from a selection of online booking websites. (Source: Trust You)

Accommodatie zoeken


Gedetailleerd zoeken
Grote plattegrond openen
Aankomst

Adres van uw bestemming

Reisplanning door ÖBB-Personenverkehr AG

Contact


Tourismusbüro Berwang
Nummer 82
6622 Berwang
t   +43.5673.20000.400
f   +43.5673.20000.410
e   berwang@zugspitzarena.com

Omhoog
Live Chat
Live Chat