Excursie ideeën

Olympische Innsbruck Bergisel, architect Zaha Hadid

Top 10 meest populaire attracties in Tirol

Dat Tirol veel meer te bieden heeft dan natuur en bergen alleen. Dit bevestigen de talrijke attracties in de regio. Het aanbod varieert van culturele en sportieve activiteiten tot kunst en architectuur.
Meer

Alle excursie ideeën

Welke activiteiten en bezienswaardigheden in Tirol zijn het leukst? Bekijk hier de meest mooie, spannende en ontspannende uitstapjes voor jong en oud. Geschikt voor zonnige en minder zonnige dagen.
Meer

Hochseilgärten

De hochseilgärten (klimtuinen) van Tirol bieden sportieve uitdagingen voor groot en klein. Hier vindt u avontuurlijke klimtrajecten tot duizelingwekkende hoogte.
Meer

Musea

In de Tiroler Musea leert u meer over de geschiedenis van de provincie, maar ook interessante wetenswaardigheden en curiositeiten komen aan bod.
Meer

Hofburg in Innsbruck

Kastelen & burchten

Luister naar spannende verhalen over de prachtige paleizen en kastelen die door heel Tirol staan verspreid.
Meer

Kasteel van Ambras

De mooiste uitstapjes in Tirol kennen leren, verzamelalbum bestellen!

Start uw ontdekkingsreis door Tirol en leer de mooiste excursiebestemmingen kennen in het hart van de Alpen.

‘Land im Gebirg’, het land in het gebergte, is een bijnaam waar Tirol trots op is, want hier wordt het landschap gevormd door maar liefst 573 bergtoppen van meer dan 3000 meter. En in het hart van de Alpen vindt u even veel mogelijkheden als er bergtoppen zijn, om de bergzomer te beleven. Van bootjevaren op de Achensee tot kunst en cultuur in Innsbruck, van een panoramisch vergezicht over de imposante bergketens tot een adrenalinestoot bij een adelaarsvlucht… in Tirol vindt u alles wat uw hart begeert.

…Nieuwsgierig geworden?

Dan hoeft u alleen het onderstaande formulier in te vullen om uw persoonlijke verzameling met de beste excursiebestemmingen binnenkort in uw brievenbus te vinden.

Nu bestellen!