Bezienswaardigheden in Tirol

Wat zijn de beste bezienswaardigheden in Tirol? Nou eerlijk gezegd zijn dat er heel veel! De indrukwekkende bergwereld herbergt oneindig veel bezienswaardigheden en mogelijkheden voor uitstapjes en excursies in de zomer en winter. Dit zowel binnen (indoor) als buiten (outdoor) in de prachtige natuur.

Naast het bijzondere en unieke landschap van Tirol. Biedt deze provincie in Oostenrijk tal van bezienswaardigheden en uitstapjes. En dit 365 dagen per jaar en bij alle weersomstandigheden. Bent u op zoek naar de beste bezienswaardigheden of leuke dingen om te doen? Zoek dan niet verder. Wij hebben alle activiteiten voor u verzameld. Kies uit musea, hochseilgärten (ook wel klimtuinen of boomklimparken genoemd), dierentuinen en uitstapjes voor kinderen en gezinnen. Ook kunt u gaan zwemmen, historische steden of lokale ambachtelijke bedrijven bezoeken en de mooiste landschappen en panorama’s ontdekken. Met deze bezienswaardigheden en uitstapjes wordt een vakantie in Tirol gegarandeerd een succes.

Olympische Innsbruck Bergisel, architect Zaha Hadid

Top 10 meest populaire attracties in Tirol

Dat Tirol veel meer te bieden heeft dan natuur en bergen alleen. Dit bevestigen de talrijke attracties in de regio. Het aanbod varieert van culturele en sportieve activiteiten tot kunst en architectuur.
Meer

Alle excursie ideeën

Welke activiteiten en bezienswaardigheden in Tirol zijn het leukst? Bekijk hier de meest mooie, spannende en ontspannende uitstapjes voor jong en oud. Geschikt voor zonnige en minder zonnige dagen.
Meer

Hochseilgärten

De hochseilgärten (klimtuinen) van Tirol bieden sportieve uitdagingen voor groot en klein. Hier vindt u avontuurlijke klimtrajecten tot duizelingwekkende hoogte.
Meer

Musea

In de Tiroler Musea leert u meer over de geschiedenis van de provincie, maar ook interessante wetenswaardigheden en curiositeiten komen aan bod.
Meer