Meedoen en winnen: een goed gevulde wandelrugzak


Beantwoord nu onze prijsvraag en met een beetje geluk wint u een goed gevulde wandelrugzak voor uw volgende wandelvakantie in Tirol! Veel succes!

Wandelparadijs Tirol

In Tirol, het hart van de Alpen, openbaart zich een fascinerende bergwereld voor wandelaars en klimmers. Wandel door het relatief vlakke middengebergte, trotseer een langeafstandswandeling of beklim een stijle helling. Bergwandelaars, recreatieve wandelaars en liefhebbers van trekkingtochten vinden afwisseling op de 15.000 km aan bewegwijzerde wandel- en bergpaden. De bekendste langeafstandwandelroute van Tirol, de Adelaarsweg, doorkruist het hart van de Alpen en heeft een totale lengte van 413 km. Hier maakt u kennis met de schoonheid en het bijzondere veelzijdige karakter van de regio.

- - -

Meedoen en winnen

Tot 30 mei 2017 verloot Tirol samen met Walking in Belgium een goed gevulde wandelrugzak! De rugzak bevat onder andere een mooie pet, een platvink, warme sloffen, stevige bidon en een informerend boek over de Adelaarsweg. Doe nu mee en wie weet loop jij binnenkort bepakt en wel over de uitdagende wandelroutes van Tirol. 

- - -

Veel geluk!


Vraag

Hoe heet het grootste Tiroler bergmeer?
Deelnemen aan de prijsvraag

Uw persoonlijke gegevens

* Verplichte velden
Omhoog
Live Chat
Live Chat