Skiën & snowboarden

Tirol biedt wintersport in superlatieven. Skiërs en snowboarders hebben de keuze uit 100 skigebieden met in totaal circa 4.000 km pistes in alle categorieën. De hypermoderne skiliften brengen u comfortabel en snel naar de top. Met scherpe arrangementen voor gezinnen, veelzijdige evenementen en een uitvoerig après-ski aanbod, biedt Tirol alle benodigdheden voor een geslaagd verblijf in de Tiroler Bergwinter.

Après-ski in Tirol

Après-ski

Van authentieke hutten tot trendy bars en spectaculaire evenementen: in Tirol is de après-ski net zo veelzijdig als het ‘Hart van de Alpen’ zelf. 
Meer

Accommodatie aan de piste

Verblijf op de piste

Kies voor een accommodatie direct aan de piste en geniet van gemak en comfort. Wie aan de piste verblijft, hoeft enkel de ski's aan te trekken en kan direct een beginnen aan de afdaling of in de lift stappen.
Meer

Veiligheid op de piste

Veiligheid op de piste

Wanneer u de piste betreedt is het belangrijk dat u de gedragsregels van de Internationale Ski Federatie (FIS) in acht neemt en aandacht besteed aan de veiligheid tijdens het skiën of snowboarden.
Meer

Skiën met de kinderen

Gezinnen voelen zich helemaal thuis in de Tiroler skigebieden. Het veelzijdige wintersportaanbod voor groot en klein staat garant voor een afwisselende vakantie.
Meer

Tiroler skischolen

Tiroler skischolen

Meer dan 300 skischolen in Tirol bieden de juiste cursus voor elke wintersporter. Gecertificeerde skileraren leren u de juiste techniek en geven handige tips voor een onvergetelijke wintersportvakantie.
Meer

Freeride

Freeriden

Bij freeriden verlaat u de geprepareerde pistes en trekt u uw eigen spoor in de witte, onaangetaste tiefsneeuw. De benodigde kennis en techniek leert u het beste door een freeride of SAAC cursus te volgen.
Meer