Internationale Cordial Cup


Söll, 18.05.2018 - 21.05.2018

Met Pinksteren vindt traditiegetrouw elk jaar een van de grootste jeugdvoetbaltoernooien van Europa plaats: de Cordial Cup. Dit jaar gaat de 20e editie van start. Het toernooi is voor veel jonge voetballers een opstap naar een glansrijke internationale carrière.

Dit jaar vindt in de Kitzbüheler Alpen voor de 20e keer een van de grootste jeugdvoetbaltoernooien van Europa plaats. Voor veel jonge voetballers is het een grote droom om deel te nemen aan de Cordial Cup. Meer dan 3.000 spelers van 160 teams uit 20 landen strijden om de felbegeerde trofee. In slechts twee dagen worden, door bijna 400 wedstrijden, de winnaars in de verschillende leeftijdscategorieën bepaald. Bekende topclubs zoals Bayern München, Juventus en Feyenoord zijn dit jaar ook aanwezig. 

De finale van de Cordial Cup vindt op 5 juni met Pinksteren in Kirchberg plaats. Voor de 8e keer staat ook de Cordial Girls Cup in deze periode gepland. De Cordial Cup trekt jaarlijks meer dan 6.000 bezoekers, waaronder ook bekende internationale voetbalhelden en talentscouts. Een mooie opstap naar een glansrijke voetbalcarrière. 

Internationale Cordial Cup, © Cordial Cup
Grote plattegrond openen

Data

18.05.2018 - 21.05.2018

Prijsinformatie

3,-

Evenementlocatie

Söll
6306Söll

Informatie over de plaats


Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat