Pitztaler Schneefest

St. Leonhard im Pitztal, 02.04.2018

Het 26e jarige jubileum van het PItztaler Schneefest wordt op Tweede Paasdag 2018 geopend met diverse live-bands. Net als eerdere jaren wordt de opbrengst van het festival gedoneerd aan goede doelen.

Op Tweede Paasdag 2018 wordt het populaire Pitztaler Schneefest voor de 26e keer georganiseerd door Mandarfen in St. Leonhard. Met verschillende live optredens, heerlijke lekkernijen en een goede sfeer belooft het ook dit jaar een groot succes te worden. 

Net zoals voorgaande jaren vindt het evenement plaats op de Rifflseeparkplatz in Mandarfen. Het evenement wordt geopend met een brunch en muziek om 11.00 uur. Om 14.00 uur staat de traditionele tapwedstrijd op het programma. In de middag wordt er naast de tapwedstrijd ook een special kinderprogramma georganiseerd. 

De toegang tot het Pitztaler Schneefest is gratis en alle opbrengsten van het evenement worden gedoneerd aan sociale inrichtingen in het dal. Sinds 1992 is er al een totaalbedrag van €285.000,- opgehaald, een goede reden dus om nog lang door te gaan met dit vrijgevige evenement.

 

De Tiroler Sumpfkröten, © Bernhard Füruter/Pitztaler Gletscherbahn
Grote plattegrond openen

Data

02.04.2018

Prijsinformatie

Gratis

Evenementlocatie

St. Leonhard im Pitztal
6481 St. Leonhard im Pitztal

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat