Internationale Silvretta-Ferwall-Marsch

Galtür, 18.08.2018

Het imposante berglandschap van Ferwall en Silvretta en de gezelligheid en het enthousiasme van de deelnemers maken de Silvretta-Ferwall-Marsch elk jaar tot een sportief hoogtepunt.

In 2018 ontmoeten enthousiaste wandelaars uit de hele wereld elkaar op de Internationale Silvretta Ferwall Marsch in Galtür voor de 45e keer. Diegene met een goede conditie kunnen hun hart ophalen van de 42,3 km lange route waarbij 1.700 hoogtemeters worden overbrugd. Maar, er zijn alternatieven: de Ferwall-tocht van 34,9 kilometers of de Silvretta familie route van 13,5 km lang. Zes hulpposten bieden de mogelijk om de reserves weer bij te tanken. 

Voor jonge wandelaars worden er veel leuke activiteiten programma's georganiseerd door de Siggis Alpin Club, waaronder bij de Silvretta familie route bij de Zeinisjoch. In de namiddag vindt de uitreiking plaats, gevolgd door een gezellig feest in de feesttent. 

Silvretta Ferwall Marsch in Galtür, © TVB Paznaun - Ischgl
Grote plattegrond openen

Data

18.08.2018

Prijsinformatie

15,- tot 18,-

Toegangsprijs € 18,-, jongeren tot 17 jaar € 15,-. Bij latere inschrijvingen na 18 augustus wordt de prijs verhoogt met € 1,-. Meer informatie en registratie vindt u hier.

Evenementlocatie

Galtür
6563 Galtür

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat