De start in Pertisau: professionele en amateur langlaufers strijden voor de eer tijdens de Achensee 3-Täler-Lauf, © Achensee Tourismus
De start in Pertisau: professionele en amateur langlaufers strijden voor de eer tijdens de Achensee 3-Täler-Lauf, © Achensee Tourismus

Afgelast

Achensee 3-Täler-Lauf in Pertisau

Pertisau, 28.02.2021

Tijdens de Achensee 3-Täler in Pertisau komt alles aan bod. Iedereen die plezier beleeft aan het langlaufen, kan deelnemen aan de langlaufmarathon - of je nu liefhebber bent van de klassieke of juist de skating variant.

‘Ab in die drei Karwendeltäler', zo luidt het motto in februari. De dag waarop professionals, ambitieuze amateurs en recreanten strijden om de beste plaats op de Achensee 3-Täler-Lauf. Er zijn mooie prijzen te winnen voor alle partcipanten. Er zijn verschillende disciplines waarvoor deelnemers zich kunnen inschrijven: 33 km klassieke stijl of 30 km skatestijl bij de 3-Täler-Lauf en een 11 km of 15 km afstand bij de Volkslanglauf. Ook de kleintjes mogen meedoen – van ‘Zwergerl’ tot de jeugdklasse. De route van de wedstrijd loopt door drie dalen van het Karwendelgebergte. 

De Achensee 3-Täler-Lauf in Pertisau, © Achensee Tourismus
Grote plattegrond openen

Data

28.02.2021

Prijsinformatie

20,- tot 40,-

Registreren kost € 40,- voor volwassenen en € 20,- voor kinderen. De online registratie sluit 16 februari 2020. Latere inschrijvingen mogelijk tegen extra kosten (€ 10,- tot € 5,-).

Evenementlocatie

Pertisau
6213 Pertisau

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers
Contact

Achensee
6215 Achenkirch am Achensee

Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.