Die Region Achensee gehört zu den Top-Langlauf-Destinationen in Tirol und bietet erstmals ein Langlaufcamp an, © Achensee Tourismus
Die Region Achensee gehört zu den Top-Langlauf-Destinationen in Tirol und bietet erstmals ein Langlaufcamp an, © Achensee Tourismus

Achensee Langlaufcamp

Achenkirch, -

Voor de vierde keer biedt de Achensee-regio een langlaufkamp voor beginners en herbeginners. Op twee data leiden ervaren langlaufleraren u gedurende drie dagen door het theoretische en praktische oefenprogramma.

Het maakt niet uit of je in de stemming bent voor skaten of klassieke stijl, of je al langlaufvaardigheden hebt of niet - de langlaufkampen in Pertisau am Achensee bieden voor bijna iedereen iets geschikts. De regio is een van de beste langlaufregio's in Tirol en is met zijn uitstekende langlaufinfrastructuur ideaal voor liefhebbers van langlaufen. Tijdens de vierde editie in 2023 vinden er twee kampen plaats: van 13 t/m 15 januari voor klassieke lopers en van 20 t/m 22 januari voor skaters.

Drie dagen lang leiden de langlaufleraren je door het programma, waarbij op de eerste avond ook een introductiecollege over verschillende technieken is inbegrepen. Bij gezamenlijke stops is er ook gelegenheid om onderling uit te wisselen.

Erste Schritte auf Langlaufskiern am Achensee, © Achensee Tourismus
Grote plattegrond openen

Data

13 jan. 2023 - 22 jan. 2023

13. bis 15.01.2023 Klassisch
20. bis 22.01.2023 Skating
 

Prijsinformatie

395,- tot 429,-

Evenementlocatie


6215 Achenkirch

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: 6215 Achenkirch, Österreich

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.