© Georg Loewit
© Georg Loewit

Adventure Night Serfaus

Serfaus, 09.07.2023 - 22.10.2023

De nieuwe editie van de openluchtshow met het thema 'Fairytale' staat opnieuw boordevol acrobatiek en fantastische stunts. Maar ook is er aandacht voor romantiek. In december is de première bij de Komperdell in Serfaus.

'Fairytales' – dit is het thema van de bijzondere Adventure Night komend winterseizoen. Het grote openluchtspektakel van de skischool Serfaus bij het middenstation van de Komperdellbaan creert een unieke sfeer onder de sterrenhemel. Alles draait om de mooiste balades en populaire liedjes uit de meest succesvolle musicals. Het hoogplateau Komperdell wordt prachtig verlicht door het vuurwerk, de acrobatische stunts doen het publiek versteld staan en de fraaie muziekscenes dragen nog eens extra bij aan de romantische sfeer. De show is geschikt voor de hele familie. 

De première vindt plaats op 21 december om 21.00 uur. Vanaf die datum wordt de show tot en met 5 april elke woensdag om de zelfde tijd opgevoerd. Alleen de laatste voorstelling start om 21.30 uur en met als thema 'Charity Adventure Night'. De opbrengsten van deze avonden komen ten goede aan liefdadigheidsinstellingen in Tirol. 

Op show-avonden is de Kompardellbahn van 18.00 tot 23.00 uur in bedrijf. De laatste bergrit is om 22.30 uur.

'Fairytales' – dit is het thema van de bijzondere Adventure Night komend winterseizoen. Het grote openluchtspektakel van de…

toon meertoon minder
© Georg Loewit
Grote plattegrond openen

Data

09.07.2023 - 22.10.2023

Prijsinformatie

Gratis

Volwassenen betalen inclusief berg- en dalvaart € 16,-, jongeren € 13,50 en kinderen € 10,50. De avondkaart is inclusief nachtskiën of rodelavond, kosten zijn respectievelijk € 22,-, € 19,- en € 16,-. 

Evenementlocatie

Serfaus-Fiss-Ladis
Gänsackerweg 2
6541 Serfaus

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: Gänsackerweg 2, 6541 Serfaus, Österreich

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.