Hoofdrolspeler Hans Sigl tijdens de fandag, © Daniel Reiter / Peter von Felbert
Hoofdrolspeler Hans Sigl tijdens de fandag, © Daniel Reiter / Peter von Felbert

Bergdokter Weken

Ellmau, -

In 2019 staan fans twee edities van de ‘Bergdokter Weken’ te wachten. Het concept: iedereen kan zijn eigen programma samenstellen, van filmwandelingen en e-bike toers tot een persoonlijke ontmoeting met de tv-arts.

Een filmwandeling naar de orginele filmlocaties in Ellmau, een culinaire tractorrit naar bergdokterhuis ‘Gruberhof’ of toch liever een e-bike toer aan de voet van de Wilden Kaiser? De keuze is groot tijdens de ‘Bergdokter Avonturen Weken’ die van 7 tot 14 september en van 5 tot 12 oktober 2019 plaatsvindt. Fans van de ORF-/ZDF-televisieserie krijgen de kans om hun eigen ‘Bergdokterweek’ samen te stellen. Bezoekers boeken zelf een accommodatie in de Wilden Kaiser regio (Going, Ellmau, Scheffau, Söll) en kiezen vervolgens naar wens de programmaonderdelen voor de week uit.

Deelnemers dienen eerst een accommodatie te boeken in de regio Wilder Kaiser (Going, Ellmau, Scheffau, Söll). Vervolgens vult men het weekprogramma's naar eigen wens in. Vergeet niet de tickets voor de Bergdoktor-show op 9 oktober, voor veel 'Bergdoktor-bewonderaars' het hoogtepunt van de week. Hoofdrolspeler Hans Sigl en zijn medespelers aanwezig bij het podiumprogramma in de feesttent in Ellmau. Ook nieuw is het concert 'Sigl Live': de acteur en muzikant treedt op 8 oktober op met zijn band 'Agents of love'.

Op 12 september vindt in Hexenwasser Söll ook weer het bergfeest plaats, waar Hans Sigl en collega's aanwezig zijn. De toegang is gratis (zonder de signeersessie). Toegang is ook mogelijk voor dagbezoekers en last-minute gasten. 

Tractorrit naar het Bergdokterhuis, © TVB Wilder Kaiser/Martin Raffeiner
Grote plattegrond openen

Data

7 sep. 2019 - 12 okt. 2019

 

  • Bergdokter-bergfeest: 12 september 2019
  • Sigl LIVE: 8 oktober 2019
  • Bergdokter-show: 9 oktober 2019

Prijsinformatie

Kaarten voor de Bergdoktor Show en het concert 'Sigl Live' kosten € 25,- p.p. voor volwassenen en € 12,50 voor kinderen van 6 tot 14 jaar. Jongere kinderen hebben gratis toegang. Het combinatieticket is beschikbaar voor € 45,- of € 22,50. Meer info vindt u hier.

Evenementlocatie

Ellmau
6352 Ellmau

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers

Meer evenementen in de regio

Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.