© TVB Kufsteinerland/Gmedia
© TVB Kufsteinerland/Gmedia

Ebbser Bloemencorso & openluchtconcert Hansi Hinterseer

Ebbs, 20.08.2020 - 23.08.2020

Het 'Ebbser Blumenkorso' is met zijn prachtige parade na meer dan 20 jaar niet meer weg te denken uit het Tiroler Unterland. Hoogtepunten tijdens het lange feestweekend zijn het openluchtconcert met Hansi Hinterseer en de 'Schlagertag' in Kufstein.

In 2019 viert het Ebbser Bloemencorso zijn 22e verjaardag. Met vele prachtig versierde praalwagens is deze optocht al jaren een begrip in Tirol. Tijdens het grootste bloemencorso van Oostenrijk kunnen bezoekers ook dit jaar weer genieten van openluchtconcert van Hansi Hinterseer en de originele Tiroler Echo muziekgroep in de Blumenwelt Hödnerhof (23 augustus om 20.00 uur). Zaterdag staat Kufstein volledig in het teken van de dag van de Schlager (24 augustus van 14.00 uur tot 18.00 uur). Samen met het publiek vieren alle sterren van de schlager- en volksmuziek een groot feest. Na de schlagers gaat het feest verder met het Sommernachtfest in het centrum tot in de kleine uurtjes. 

Op zondag (25 augustus) is het tijd voor het Ebbser bloemencorso. Deze dag paraderen meer dan 40 prachtig versierde bloemenwagens begeleid door bijpassende muziek door het dorp. Hoogtepunt is de award uitreiking voor de mooiste wagen in Blumenwelt Hödnerhof, waar ook een afwisselend entertainmentprogramma te vinden is.

Hansi Hinterseer is de hoofdact tijdens het Ebbser Bloemencorso weekend., © Edit Stuefer
Grote plattegrond openen

Data

20.08.2020 - 23.08.2020

Prijsinformatie

Gratis

Gratis toegang bij bijna alle evenementen. Kaarten voor het Hansi Hinterseer concert kosten tussen € 49,20 en € 81,90 (korting tussen de € 24,10 tot € 42,95). Klik hier om tickets boeken.

 

Evenementlocatie


6341 Ebbs

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers

Meer evenementen in de regio

Toon meer +
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat