Bloemzinnig kunstwerk bij het Ebbser Bloemencorso, © TVB Kufsteinerland/Gmedia
Bloemzinnig kunstwerk bij het Ebbser Bloemencorso, © TVB Kufsteinerland/Gmedia

Afgelast

Ebbser Bloemencorso & openluchtconcert Hansi Hinterseer

Ebbs, 19.08.2021 - 22.08.2021

Het 'Ebbser Blumenkorso' is met zijn prachtige parade na meer dan 20 jaar niet meer weg te denken uit het Tiroler Unterland. Hoogtepunten tijdens het lange feestweekend zijn verschillende evenementen, waaronder het openluchtconcert met Hansi Hinterseer.

Dit jaar viert het Ebbser Bloemencorso zijn 23e verjaardag. Met ongeveer 50 prachtig versierde praalwagens is deze optocht al jaren een begrip in Tirol. Op donderdag wordt het bloemencorso ingeleid met een muzikale avond in het dorpscentrum van Ebbs. De dag erna genieten bezoekers van een openluchtconcert van schlager-ster Hansi Hinterseer en zijn band 'Tiroler Echo'. Op zaterdag vanaf 9.00 uur gaat de legendarische bloemsteek-party van start, waarbij blokken van piepschuim met de mooiste bloemen worden versierd. 's Avonds is het dorpscentrum 'the place to be' met veel muziek en gezelligheid. De bekroning is op zondag vanaf 13.00 uur wanneer de grote bloemencorsoparade plaatsvindt. In de namiddag rond 16.00 uur is er een prijsuitreiking voor de mooiste auto bij Hödnerhof in Ebbs.

Hansi Hinterseer is de hoofdact tijdens het Ebbser Bloemencorso weekend., © Edit Stuefer
Grote plattegrond openen

Data

19.08.2021 - 22.08.2021

Prijsinformatie

Gratis toegang voor de parade van het bloemencorso. De tickets voor het Hansi Hinterseer concert in Fort Kufstein van 2020 zijn ook dit jaar geldig. Tickets kosten tussen € 39,- en € 79,-. Klik hier om tickets boeken.

 

Evenementlocatie


6341 Ebbs

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers

Meer evenementen in de regio

Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.