FIS WK Noordse Combinatie WK 2019


Seefeld in Tirol, 19.02.2019 - 03.03.2019

De vreugde in Seefeld is groot. In 2019 organiseert de Olympische regio de 52e editie van de Wereldkampioenschappen Noordse Combinatie. De regio is trots dat er opnieuw een groot sportevenement plaatsvindt in een gemeenschap met veel affiniteit met de Noordse combinatie.

Voor de tweede keer sinds 1985 ontvangt Seefeld het contract voor de organisatie van de Wereldkampioenschappen Noordse Combinatie in 2019. De gemeente, die al drie keer is opgetreden als gastregio voor de Noordse Combinatie wedstrijden op de Olympische Spelen, ontvangt werelds beste skispringers, crosscountry skiërs en combinatie skiërs in de winter van 2019 opnieuw. Seefeld won van Obersdorf in Duitsland en Planica in Slovenië. De regio scoort punten dankzij haar grote sneeuwveiligheid en goede bereikbaarheid vanaf Innsbruck en München. 

De bouwwerkzaamheden in het vooruitzicht van de komende kampioenschappen zijn in volle gang. In 2019 zijn onder meer twee tribunes gebouwd onder de Olympische schans Toni Seelos. De crosscountry races en het skispringen zullen hier plaats vinden. De grote skispring wedstrijden vinden plaats op de Bergisel schans in Innsbruck. 

© Olympiaregion Seefeld
Grote plattegrond openen

Data

19.02.2019 - 03.03.2019

Geen prijsinformatie

Evenementlocatie


6100 Seefeld in Tirol

Informatie over de plaats


Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat