Rasante Wettfahrten und kleine Ausflüge für Besucher stehen beim Schlittenhunde-Camp im Pillerseetal auf dem Programm, © Andreas Langreiter
Rasante Wettfahrten und kleine Ausflüge für Besucher stehen beim Schlittenhunde-Camp im Pillerseetal auf dem Programm, © Andreas Langreiter

Internationaal Sledehonden-Camp en Race Pillerseetal

St. Ulrich am Pillersee, 11.01.2020 - 26.01.2020

Een vleugje Alaska blaast in januari door het Pillerseetal. Husky's en mushers uit heel Europa komen samen tijdens het Internationaal Sledehonden-Camp en Race in Ortisei.

Niet alleen voor de hondenliefhebbers zelf, maar ook voor bezoekers, is het Internationaal Sledehonden-Camp en Race in St. Ulrich in het Pillerseetal een event met bijzondere ontmoetingen. Hier zetten mushers uit heel Europa hun tent op voor twee weken lang. Spannende races door het besneeuwde berglandschap, romantische kampvuren en iglo's bouwen staan op het programma.  

Kinderen en hondenliefhebbers kunnen de sledehonden van heel dichtbij bewonderen. Het hoogtepunt is het raceweekend, dat aan het eind van de twee weken gepland staat. Daarnaast zijn er stands met Tiroler specialiteiten, speelgoed en musher-outfits, vreugdevuren en livemuziek.

Für Kinder und Vierbeiner gibt's im Schlittenhunde-Camp viel zu staunen, © Martin Eigentler
Grote plattegrond openen

Data

11.01.2020 - 26.01.2020

Prijsinformatie

Gratis

Evenementlocatie


6393 St. Ulrich am Pillersee

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers

Meer evenementen in de regio

Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat