© Olympiaregion Seefeld/Stephan Elsler
© Olympiaregion Seefeld/Stephan Elsler

Keizer-Maximilian-Loop

Seefeld in Tirol, 12.01.2019 - 13.01.2019

De Keizer-Maximiliaan-Loop in Seefeld zijn wedstrijden in zowel de klassieke als de skate-stijl van langlaufen en is ieder jaar een groot succes. Dit jaar wordt er voor de tweede maal een afstand van 30 kilometer aan deelnemers aangeboden.

Ook dit jaar staat begin januari met de Keizer-Maximilian-Loop het dorp Seefeld een heel weekend weer in het teken van langlaufen. Op 12 januari start de wedstrijd voor de klassieke langlaufers. Naast een afstand van 60 km, is er dit jaar voor het eerst ook een race van 30 km. Deze race start in Leutasch en eindigt in de Seekirchl-Arena in Seefeld.

Een dag later zijn langlaufers gespecialiseerd in de skate-stijl aan de beurt. Ook hier is het mogelijk om 30 of 60 km af te leggen. Zowel de start als de finish van deze route ligt in de Seekirchl-Arena. De routes leiden door de prachtige witte landschappen van Mösern, Wildmoos, Buchen en Leutasch. De wedstrijd in de klassieke stijl is onderdeel van het langeafstand skikampioenschap 'Visma Ski Classics', die bestaat uit 13 verschillende evenementen.

© Olympiaregion Seefeld/Stephan Elsler
Grote plattegrond openen

Data

12.01.2019 - 13.01.2019

Prijsinformatie

75,- tot 130,-

Evenementlocatie


6100 Seefeld in Tirol

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Meer evenementen in de regio

Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat