MTB-Marathon KitzAlpBike, © Erwin Haiden
MTB-Marathon KitzAlpBike, © Erwin Haiden

KitzAlpBike Festival

Brixen im Thale, 26.06.2021 - 03.07.2021

Hillclimb, marathon, cross country of sprintracen - in dit mountainbike festival alle disciplines zijn vertegenwoordigd. Het is een van de grootste van het land en trekt veel bezoekers, niet alleen professionals.

Een week lang staat het Brixental in het teken van mountainbiken. Het toonaangevende mountainbike event KitzAlpBike Festival heeft weer tal van wedstrijden en evenementen op het programma. Jong, oud, amateur en professional genieten gegarandeerd tijdens deze 25e editie. De Kitzbüheler Alpen met vele uitdagende routes door het prachtige berglandschap is het ideale terrein voor de spannende wedstrijden.  

Het absolute hoogtepunt van het festival is de Mountainbike Marathon. In vijf rondes leven zowel beginnende (e-)mountainbikers als sporters van wereldniveau zich uit op de scherpe singletrials, in scherpe bocht, op smalle paden met panoramische uitzichten. De uitdagende tocht reikt tot 4.100 hoogtemeters en voert over de beroemde Hahnenkamm skiberg. Bij de Hillclimb in Brixen gaan zowel topsprinters als recreatieve mountainbikers de strijd aan. Het festival is ook geschikt voor gezinnen die een gezellig dagje uit willen: bij de Schmankerlrallye in het Windautal gaat het niet enkel om de snelste tijd, maar om de lekkerste hapjes. 

 

KitzAlpBike-Festival in Brixen im Thale, © Erwin Haiden
Grote plattegrond openen

Data

26.06.2021 - 03.07.2021

Prijsinformatie

10,- tot 50,-

Afhankelijk van de wedstrijd en inschrijfperiode tussen de € 10,- en € 50,-. Klik hier voor meer informatie en registratie.

Evenementlocatie


6364 Brixen im Thale

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers

Meer evenementen in de regio

Toon meer +
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.