KitzAlpBike Mountainbike Festival & Mountainbike Marathon


Brixen im Thale, 17.06.2017 - 25.06.2017

Hillclimb, marathon, cross country of sprintracen - in dit mountainbike festival alle disciplines zijn vertegenwoordigd. Het is een van de grootste van het land en trekt veel bezoekers, niet alleen professionals.

Een week lang staat het Brixental in het teken van mountainbiken. Het toonaangevende mountainbike event KitzAlpBike heeft weer tal van wedstrijden en evenementen op het programma. Jong, oud, amateur en professional genieten gegarandeerd tijdens deze 21e editie. De Kitzbüheler Alpen met vele uitdagende routes door het prachtige berglandschap is het ideale terrein voor de spannende wedstrijden.  

Het absolute hoogtepunt van het festival is de KitzAlpBike Mountainbike Marathon. In vijf rondes leven zowel beginnende mountainbikers als sporters van wereldniveau zich uit op de scherpe singletrials, in scherpe bocht, op smalle paden met panoramische uitzichten. De uitdagende race bereikt op het hoogtepunt 3.800 meter en voert over de beroemde skiberg Hahnenkamm. Bij de Hillclimb in Brixen gaan zowel topsprinters als recreatieve mountainbikers de strijd aan. Het festival is ook geschikt voor gezinnen die een gezellig dagje uit willen: bij de Schmankerlrallye in het Windautal gaat het niet om de snelste tijd, maar om de lekkerste hapjes. 

 


Jonge mountainbike talenten, © Erwin Haiden
Grote plattegrond openen

Data

17.06.2017 - 25.06.2017

Prijsinformatie

10,- tot 45,-

De deelnemers moeten - afhankelijk van de klasse - het startgeld betalen tijdens het inschrijven.

Evenementencategorie


6364Brixen im Thale

Informatie over de plaats


Aankomst

Adres van uw bestemming

Reisplanning door ÖBB-Personenverkehr AG

Accommodatie zoeken


Gedetailleerd zoeken

Contact


Kitzbüheler Alpen - Brixental
Hauptstraße 8
6365 Kirchberg
t   +43.5357.2000.100
f   +43.5357.2000.190
e   info@kitzbuehel-alpen.com

Omhoog
Live Chat
Live Chat