'Klingende Bergweihnacht' in Seefeld


Seefeld, 11.12.2018 - 13.12.2018

Hansi Hinterseer is het hoogtepunt van de concertreeks 'Klingende Bergweihnacht' in Seefeld. Ook liefhebbers van de Oberkrainer muziek staat iets moois te wachten.

Al voor de achtste keer organiseert de Olympiaregio Seefeld het driedaagse concert de 'Klingende Bergweihnacht'. Het event wordt afgetrapt op 12 december met een romantische fakkeltocht door Seefeld. Op 13 december genieten liefhebbers van Sloveense volksmuziek van Sašo Avsenik vanaf 20.00 uur in de WH-Halle in Seefeld. In de middag, vanaf 16.00 uur, nodigen Avsenik en band bezoekers uit voor een receptie in het Casino.

Het hoogtepunt van de concertreeks vindt plaats op 14 december: het concert van Hansi Hinterseer, Trenkwalder en Harfonie. Vanaf 20.00 uur treden zij op met hun mooiste kerstmelodieën en grootste hits in de WH-Halle. Voor tweeënhalf uur geven zij een indrukwekkende show weg. 

 

 

Klingende Bergweihnacht Seefeld, © www.starmaker.at
Grote plattegrond openen

Data

11.12.2018 - 13.12.2018

Prijsinformatie

Deelname aan de fakkeltocht is gratis. Tickets voor het kerstgala met Hansi Hinterseer kosten € 59,-. Een combinatiekaart voor beide dagen is verkrijgbaar vanaf € 69,-. 

Evenementlocatie

Seefeld
6100 Seefeld

Informatie over de plaats


Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat