'Klingende Bergweihnacht' in Seefeld


Seefeld, 13.12.2016 - 15.12.2016

De Kastelruther Spatzen verzorgen het hoogtepunt van de concertreeks 'Klingende Bergweihnacht' in Seefeld. Niet alleen voor muziekliefhebbers zal het een bijzondere avond worden, maar ook voor musicalfans staat er iets moois te wachten.

Al voor de zevende keer organiseert de Olympiaregio Seefeld het driedaagse concert de 'Klingende Bergweihnacht'. De volksband 'Die Ursprung Buam' verzorgt op 13 december het eerste optreden. Om 17.00 treden zij in het romantische Kurpark van Seefeld op, het park is geheel in kerstsferen ondergedompeld. De toegang van het optreden is gratis. Om 18.00 uur verhuizen zij naar binnen, naar het Casino van Seefeld, hier worden glühwein en kerstkoekjes geserveerd. 

Op 14 december staan de '4 Voices of Musical Christmas' op het programma. De vier geliefde muzicalzangers uit Duitsland treden vanaf 20.00 uur op in de WH-Halle in Seefeld, hier nemen zij de bezoekers mee in de hogere kerstsferen. 

Het hoogtepunt van de concertreeks vindt plaats op 15 december: het concert van de Kastelruther Spatzen. Vanaf 20.00 uur treden zij op met hun mooiste kerstmelodieën en grootste hits in de WH-Halle. Voor tweeënhalf uur geven zij een indrukwekkende show weg. 

 


Ursprung Buam treedt op in het Seefelder Kurpark - gratis toegang, © Starmaker GmbH
Grote plattegrond openen

Data

13.12.2016 - 15.12.2016

Geen prijsinformatie

Evenementencategorie

Seefeld
6100Seefeld

Informatie over de plaats


Aankomst

Adres van uw bestemming

Reisplanning door ÖBB-Personenverkehr AG

Accommodatie zoeken


Gedetailleerd zoeken
Omhoog
Live Chat
Live Chat