Krone Ride to Höll

Innsbruck, 29.09.2018

In de voetsporen van het WK, fietsen 2.018 amateurfietsers tijdens 'Krone Ride to Höll' in Innsbruck. Tijdens de wedstrijd moet het steilste deel van de UCI WK Wielrennen overwonnen worden. Een pittige uitdaging, want de helling loopt op tot 28 procent.

Op 29 september 2018, net voor 10 uur, staan precies 2.018 amateurfietsers te wachten op de start voor het Innsbruck Landestheater. Ze hebben een kort, maar zeer uitdagend parcours voor zich. 'Höttinger Höll' is het belangrijkste punt overwonnen moet worden: een klim aan de voet van de Nordkette met een helling van maximaal 28 procent.

In de 'Krone Ride to Höll' race worden 291 hoogtemeter overwonnen in slechts 3,2 kilometer. Wie bij de finish aankomt, de Gramartboden, kan zijn tijd vergelijken met de beste tijden van de profs, die ook de 'hel' tijdens het UCI WK Wielrennen moeten overwinnen. Voor hen is de passage het steilste deel van het wereldkampioenschap. De twee snelste amateur-racers krijgen de titels 'Queen of Hell' en 'King of Hell'.

De 'Krone Ride to Höll 2018' heeft Innsbruck als startpunt, © Stefan Voitl
Grote plattegrond openen

Data

29.09.2018

Prijsinformatie

49,- tot 69,-

Evenementlocatie

Innsbruck
6020 Innsbruck

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Meer evenementen in de regio

Toon meer +
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat