KUlinaria festival Kufstein, © Gregory Lee
KUlinaria festival Kufstein, © Gregory Lee

KUlinaria

Kufstein, 10.05.2019 - 12.05.2019

Een waar feest voor de smaakpupillen is het straatvoedselfestival KUlinaria in Kufstein. Naast de traditionele Food-Markt op de Fischergries zijn er een aantal bijzondere thema-evenementen.

Half mei laten lekkere geurtjes u het water in de mond lopen op de Kufsteiner Fischergries direct aan de oevers van de rivier de Inn. Reden hiervan is de KUlinaria, een driedaags street-food festival verspreid over 3000 vierkante meter met Tibetaanse dumplings en veganistische grillspecialiteiten tot lokale Tiroler delicatessen. Natuurlijk geïnspireerd op de nieuwste foodtrends.

En dat is niet alles, naast al het lekkers zijn er diverse evenementen met elk een specifieke culinair onderwerp dat deelnemers meenemen in wereld van luilekkerland. Het programma bevat een low carb kookworkshop met blogger Lisa Shelton, die eenvoudige, gezonde fastfoodgerechten introduceert. Start van het event is op 11 mei om 10.00 uur in de DanKüchen Studio Kufstein. Andere programma onderdelen volgen z.s.m. 

Barista-workshop op het festival KUlinaria, © Christina Ehammer
Grote plattegrond openen

Data

10.05.2019 - 12.05.2019

Prijsinformatie

Gratis

De toegang tot de Foordmarkt is gratis. Delename aan de kookworkshop kost € 109,-. Meer informatie en aanmelden vindt u hier

Evenementlocatie

Kufstein
6330 Kufstein

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Meer evenementen in de regio

Toon meer +
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat