Is het kunst, of kan je het eten? Deze vraag zal tijdens het Festival Culinair & Kunst regelmatig opkomen, © Christoph Habicher
Is het kunst, of kan je het eten? Deze vraag zal tijdens het Festival Culinair & Kunst regelmatig opkomen, © Christoph Habicher

Culinair & Kunst Festival

St. Anton am Arlberg, 17.08.2018 - 09.09.2018

In de zomer van 2018 komen internationale meesterkoks naar St. Anton am Arlberg voor het vierde Culinair & Kunst Festival. Speciale gasten zijn de Franse acteur Gerard Depardieu en de muzieklegenden Suzie Quatro en Smokie.

Al voor de vierde keer vindt het hoogwaardige festival plaats: 40 internationale sterrenkoks en topchefs, 30 wijnproducenten en 30 kunstenaars uit verschillende genres presenteren zich vanaf half augustus drie weken lang in St. Anton am Arlberg. De beschermheer is opnieuw de topkok Eckart Witzigmann. Een van de prominente gasten is de Franse acteur, wijnproducent en restauranteigenaar Gérard Depardieu. 

Nieuw is dat rond het festival verschillende evenementen voor een breed publiek plaatsvinden. Zo kunnen bezoekers op de 'Arlberg-Genuss-Campus'  de signature-dishes van de meesterkoks proeven. Ook zijn er kookcompetities voor kinderen en volwassenen, zoals 'Kids & Chefs" waarin kinderteams met elkaar een kookduel aangaan.

De culturele hoogtepunten zijn onder meer de concerten van de muzieklegenden Suzie Quatro en Smokie, een tentoonstelling van de Neo-expressionist Elvira Bach uit Berlijn en een lezing van de scenarioschrijver Uli Bree. 

Wie het culinaire event wil bezoeken wordt geadviseerd tijdig te reserveren. Het aantal plaatsen is beperkt. 

 

Eckart Witzigmann is de beschermheer van het Culinair & Kunst Festival, © Helge Kirchberger Photography
Grote plattegrond openen

Data

17.08.2018 - 09.09.2018

Geen prijsinformatie

Evenementlocatie


6580 St. Anton am Arlberg

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat