Musik im Riesen


Wattens, 24.05.2018 - 27.05.2018

Dit jaar staan Franz Schubert en zijn strijkkwartet in het middelpunt tijdens het internationale kamermuziekfestival ‘Musik im Riesen’. Een hele reeks aan prestigieuze ensembles spelen dit jaar in Wattens. Zo ook de beroemde English Chamber Orchestra.

Het is de organisatoren van ‘Musik im Riesen’ gelukt om maar liefst vijf internationaal gerenommeerde strijkkwartetten voor het programma van de 14e editie te strikken. De focus ligt dit jaar op Franz Schubert. Strijkkwartetten ‘Minetti Quartet’, ‘Quatuor Diotima’, ‘Jeruzalem Quartet’ met klarinettist Sharon Kam, ‘Belcea Kwartet’ en ‘Kitgut Quartet’ treden een week lang op in de Swarovski Kristallwelten, de Business Building Brandtgut in Wattens en in ‘Reithalle am Schindlhof’ in Fritzens.

De organisatoren en de artistiek directeur Thomas Larcher, componist en pianist uit Tirol, hebben het beroemde Engelse ‘Chamber Orchestra’ evenals het ‘Berliner Scharoun Ensemble’ weten te strikken. Ter ere van het 50-jarig jubileum van ‘Musikschule Wattens’ is het ‘Berliner Scharoun Ensemble’ ook betrokken bij het Masterclassprogramma ‘Impuls’ van de muziekschool.  

© Swarovski Kristallwelten
Grote plattegrond openen

Data

24.05.2018 - 27.05.2018

Prijsinformatie

15,- tot 40,-

Evenementlocatie


Kristallweltenstraße 1
6112Wattens

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat