© Tania Marcadella / Windkraft
© Tania Marcadella / Windkraft

Musik im Riesen

Wattens, 21.05.2020 - 24.05.2020

De 16e editie van het festival 'Musik im Riesen' staat barstensvol kamermuziek. Twee musici van wereldklasse staan tijdens het festival in de schijnwerpers: sterdirigent Mirga Gražinytė-Tyla en de jonge pianist Yuja Wang.

Het wordt het hoogtepunt van het festival: het concert 'City of Birmingham Symphony Orchestra' met de jonge top-dirigente Mirga Gražinytė-Tyla. Daarnaast genieten bezoekers van een andere wereldster die op de piano haar talenten laat horen: de Chinese pianiste Yuja Wang. Het programma omvat werken van György Ligeti, Robert Schumann en Johannes Brahms. Vanwege de omvang van het orkest en de populariteit ervan in de gehele regio, vinden deze concerten plaats in het congressgebouw in Innsbruck. 

Gedurende vijf dagen zijn er zes concerten op vier verschillende locaties te vinden, onder meer bij de Swarovski Kristallwelten en de Maria-kerk in Wattens. Hier geniet u van het veelgeprezen 'Pavel Haas Quartet', pianisten Aaron Pilsan en Paul Lewis, de Tiroler band 'Knoedel evenals het 'Choropax kamerkoor Wattens' en 'Marini Consort Innsbruck'. 

Voor meer informatie over de programmaonderdelen kunt u terecht bij de organisator

© Bonica Ayala / Roomful of Teeth
Grote plattegrond openen

Data

21.05.2020 - 24.05.2020

Prijsinformatie

Enkele kaartjes zijn verkrijgbaar tussen de € 15,- en € 50,-, korting van € 10,- tot € 40,-. Kinderen tot 14 jaar betalen € 10,-. Een combi-ticket kost € 170,-, met korting € 130,-. Alle informatie hier.

Evenementlocatie


6112 Wattens

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers

Meer evenementen in de regio

Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.