© Benjamin Ealovega
© Benjamin Ealovega

Musik im Riesen

Wattens, 22.05.2019 - 26.05.2019

Philip Glass komt naar Wattens en zal zijn talent op de piano ten gehoren brengen, het hoogtepunt van het internationale kamermuziekfestival ‘Musik im Riesen’.

Hij is een van de meest invloedrijke hedendaagse componisten en wordt beschouwd als een meester in minimal music: Philip Glass. In mei 2018, de 15e verjaardag van het internationale kamermuziekfestival ‘Musik im Riesen' in Wattens, staat de Amerikaanse pianist op het podium. Tijdens het concert op 25 mei klinken vier piano's tegelijkertijd, bespeeld door onder andere de Amerikaanse dirigent en pianist Dennis Russell Davies, een oud-compagnon van de componist, en Glass himself. Ook Glass's bekende 'Tirol Concerto voor Piano and Orchestra', gespeeld door Maki Namekawa en het Tiroler kamerorkest InnStrumenti, staat op het programma.

Daarnaast zijn er onder meer vijf andere concerten waarbij muziek uit de Renaissance en Barok te horen is, evenals klassieke werken met strijkkwartet en kwintet. 

© Yuja Wang
Grote plattegrond openen

Data

22.05.2019 - 26.05.2019

Prijsinformatie

15,- tot 50,-

Enkele kaartjes zijn verkrijgbaar tussen de € 20,- en € 40,-, korting van € 15,- tot € 30,-. Kinderen tot 14 jaar betalen € 10,-. Een combi-ticket kost € 160,-, met korting € 120,-. Alle informatie hier.

Evenementlocatie


Kristallweltenstraße 1
6112 Wattens

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Meer evenementen in de regio

Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat