New Orleans meets Snow

St. Anton am Arlberg, 06.04.2018 - 08.04.2018

Het festival van de zuidelijke muziek zal St. Anton am Arlberg ook dit jaar weer onderdompelen in klanken van blues, jazz en soul. Tevens zal er een speciale gast uit New Orleans, de Verenigde Staten, overkomen om het feest compleet te maken.

St. Anton am Arlberg verandert van 7 tot en met 9 april 2017 voor de vierde keer in een muzikaal podium. Dit jaar zal het evenement weer in het thema staan van 'New Orleans meets Snow'. De straten van St. Anton am Arlberg worden gevuld met blues-, jazz- funk- en soulklanken. Zowel in het dal als op de Galzig en Rendl worden er in verschillende bars live muziekconcerten georganiseerd. Met een typische zuidelijke marching band wordt er zelfs op straat muzikaal entertainment aangeboden. Het muzikale talent wordt ook dit weer onder leiding van Markus Linder georganiseerd en is het sluitingsfeest van het skiseizoen in Arlberg. 

Tijdens het hoogtepunt van het festival, de 'Blues Night' op 8 april, zal Markus Linder samen met zijn Blues Band en Vasti Jackson uit de VS, die in 2017 genomineerd is voor de Grammy, een onvergetelijke show weggeven.

Tijdens het New Orleans meets Snow muziekfestival worden verschillende soul muziekconcerten georganiseerd, © Patrick Säly/TVB St. Anton am Arlberg
Grote plattegrond openen

Data

06.04.2018 - 08.04.2018

Prijsinformatie

Gratis

Evenementlocatie

TVB St. Anton am Arlberg
Dorfstraße 8
6580 St. Anton am Arlberg

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat