RollRinn: een evenement waar je samenkomt


Rinn, 06.01.2017 - 08.01.2017

Slalom met beroemdheden, cabaret, gospel en live-concerten van Jürgen Drews tot 'La Goassn'. De organisatie heeft weer hard gewerkt om een mooi programma op te zetten, het belooft een groot feest te worden. De atleten met een beperking zijn net als voorgaande jaren het middelpunt van het evenement.

In 17 jaar is de kleine bijeenkomst uitgegroeid tot een sportief en maatschappelijk topevenement. RollRinn, het feest waar mensen samenkomen in het kleine vakantiedorp Rinn, ten zuiden van Innsbruck, zet atleten met een beperking en minderbedeelden in het zonnetje. Tijdens het evenement wordt een veelzijdig animatieprogramma aangeboden met tal van beroemdheden uit de sportieve en culturele tak. 

Ook dit jaar komen veel topatleten uit Europa en daarbuiten bij elkaar in Rinn. Hier strijden zij tegen elkaar tijdens de IPCAS-race. Het kenmerkende onderdeel parallel slalom met beroemdheden is ook dit jaar weer een spektakel. Naast de vele spannende wedstrijden op de piste, wordt er ook veel buiten de piste georganiseerd. Zo maken 'Gina', 'Gilbert' en 'Die Drei'  er op 6 januari een groot feest van op de tribune. Op 7 januari is de eer aan 'La Goassn' en Jürgen Drews om het publiek te vermaken met hun vele hits. Zondag, de laatste dag, zullen er verschillende optredens worden verzorgd. Er is een gospelconcert van Gail Anderson en de 'Good Vibrations' en tijdens het finaleconcert sluit 'Harfonie' af. Voor de kinderen is er net als voorgaande jaren een vermakelijk kinderprogramma opgesteld, met onder andere een Mini Playback Show. 

 


IPCAS-Race bij RollRinn, © Parigger/RollRinn
Grote plattegrond openen

Data

06.01.2017 - 08.01.2017

Prijsinformatie

Gratis

Evenementencategorie


6074Rinn

Aankomst

Adres van uw bestemming

Reisplanning door ÖBB-Personenverkehr AG

Accommodatie zoeken


Gedetailleerd zoeken
Omhoog
Live Chat
Live Chat