Schatzbergmarsch in Wildschönau, © TVB Wildschönau
Schatzbergmarsch in Wildschönau, © TVB Wildschönau

Schatzbergmarsch

Auffach, 20.08.2022

Voor de 45e keer vindt de legendarische tocht over de Schatzberg plaats. Er zijn drie verschillende varianten zodat voor elk niveau er een geschikte route door het Tiroler berglandschap te vinden is. De wandelbeker van het Tiroler Tageszeitung wordt tevens uitgereikt.

De Schatzbergmarsch is een wandelevenement voor enthousiaste vakantiegangers, de lokale bevolking, maar ook ambitieuze wandelaars vinden hier uitdaging. Met drie verschillende varianten is er voor ieder een mooie route: de 'Genussroute' van 5 kilometer, de Familieroute van 10 kilometer en de Expertroute van 15 kilometer. Tevens wordt ook de Tiroler Tageszeitung-Wandercup uitgereikt. Het beginpunt is de Schatzbergbahn in Auffach. De kick-off van het event is de dag voorafgaand met live muziek tijdens het Sommernachtfest dat begint om 19.00 uur. Daarnaast is er ook een leuk entertainmentprogramma voor kinderen. 

De Schatzbergmarsch is een wandelevenement voor enthousiaste vakantiegangers, de lokale bevolking, maar ook ambitieuze wandelaars vinden hier…

toon meertoon minder
Schatzbergmarsch in Wildschönau, © TVB Wildschönau
Grote plattegrond openen

Prijsinformatie

8,- tot 10,-

Het inschrijfgeld voor volwassenen bedraagt € 9,- en voor kinderen € 7,-. In het startbewijs is de rit met de Scahtzbergbahn inbegrepen. Zie hier voor meer informatie. 

Evenementlocatie


6313 Auffach

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: 6313 Auffach, Österreich

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.