Op het centrale podium van Schwazer Adventsmarkt is elke dag een muzikaal programma., © Stadtmarketing Schwaz
Op het centrale podium van Schwazer Adventsmarkt is elke dag een muzikaal programma., © Stadtmarketing Schwaz

Schwazer Adventsmarkt

Schwaz, -

De Adventstijd in Schwaz wordt altijd met veel muziek gevierd. Maar ook voor de rustige tradities, zoals het ontsteken van de adventskrans, is er alle aandacht op het centrale plein, Pfundplatz.

Glühwein, Punsch en de typische Maroni-koekjes brengen de bezoekers van de Schwazer Adventsmarkts helemaal in de kerststemming op de Pfundplatz in het centrum van de stad. Ieder adventweekend wordt in de zilverstad van vrijdag tot en met zondag en op Sint Nicolaasdag (6 december) gevierd met oude tradities, veel muziek en een gezellige sfeer.  Schwazer Advent begint op vrijdag 23 november.

Op het centrale podium is alle dagen een afwisselend programma. Centraal staan de muzikale hoogtepunten met live-bands en muziekgroepen. Iedere adventzondag wordt een adventskaars in de grote krans ontstoken. Lokale verenigingen, scholen en kinderdagverblijven steken de kaarsen aan. De gasten worden verwend met allerlei lekkernijen zoals traditionele Zillertaller Krapfen, Kiachl, Krautkrapfen, Maroni, zoete Adventbrezen en chocoladebrezen. Een kinderprogramma en gratis arresleetocht maken het programma compleet. 

Muziek op Schwazer Advent, © Stadtmarketing Schwaz
Grote plattegrond openen

Data

22 nov. 2019 - 23 dec. 2019

Geöffnet an allen Wochenenden von Fr bis So ab 16 Uhr; Fr und Sa bis 21 Uhr, So bis 20 Uhr. Zusätzlich am 6. und 7.12. geöffnet.

Prijsinformatie

Gratis

Evenementlocatie


6130 Schwaz

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers

Meer evenementen in de regio

Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.