De Zillertal Arena viert het begin van het winterseizoen met een vierdaags ski- en snowboard event., © Tourismusverband Zell-Gerlos, Zillertal Arena
De Zillertal Arena viert het begin van het winterseizoen met een vierdaags ski- en snowboard event., © Tourismusverband Zell-Gerlos, Zillertal Arena

Ski- en snowboard-Opening Zillertal Arena

Gerlos, 13.12.2019 - 16.12.2019

Aan het begin van het winterseizoen 2018/19 is er weer een vierdaags openingsevenement in de Zillertal Arena met livemuziek, feesten, glühwein en gratis bier.

Op vrijdag 14 december gaat het openingsweekend van het Zillertal van start met het eerste après-skifeest in het muziekpaviljoen in het centrum van Gerlos. Hier staat niet enkel DJ-muziek op het programma, maar ook een live optreden van 'Sounds like this'. Vanaf 11.00 uur starten de ski- en snowboardcursussen voor beginners.

Op zaterdagochtend om 9.45 uur gaat het openingsweekend verder met ski-, snowboard- en carvingcursussen (aanmelden vereist). Vanaf 14.30 uur rockt 'S.A.M.M.' op het podium, een live optreden midden in het skigebied. Vanaf 21.00 uur staat 'Ampra' en 'The Bombshells' op de bühne van het muziekpaviljoen. 

Op zondag 16 december, om 14.30 uur, spelen 'AcoustiXounds' hun set. Maandag eindigt de opening om 15.00 uur met een afscheidsfeest in de muziektent. Hier is zelfs gratis bier te verkijgen en worden lekkere snacks uitgedeeld. 

Ski- en snowboard opening Zillertal Arena, © Zillertal Arena
Grote plattegrond openen

Data

13.12.2019 - 16.12.2019

Prijsinformatie

Toegang is gratis. Voor de concerten in het skigebied is een geldige skipas en een bergbahnticket vereist. 

Evenementlocatie


6281 Gerlos

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Contact

Zell-Gerlos, Zillertal Arena
6280 Zell am Ziller

Meer evenementen in de regio

Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat