De Zillertal Arena viert het begin van het winterseizoen met een vierdaags ski- en snowboard event., © Tourismusverband Zell-Gerlos, Zillertal Arena
De Zillertal Arena viert het begin van het winterseizoen met een vierdaags ski- en snowboard event., © Tourismusverband Zell-Gerlos, Zillertal Arena

Ski- en snowboard-Opening Zillertal Arena

Gerlos, 11.12.2020 - 14.12.2020

Aan het begin van het nieuwe winterseizoen is er weer een vierdaags openingsevenement in de Zillertal Arena met livemuziek, feesten, glühwein en gratis bier.

Op vrijdag gaat het openingsweekend van het Zillertal van start met het eerste après-skifeest in het muziekpaviljoen in het centrum van Gerlos. In de loop van de middag starten de ski- en snowboardcursussen voor beginners (enkel voor personen met een Openingspakket). Op zaterdag gaat het openingsweekend verder met ski-, snowboard- en carvingcursussen. In de namiddag en op zondag staat er live-muziek op het programma. Maandag eindigt de opening om 15.00 uur met een afscheidsfeest in de muziektent. 

Ski- en snowboard opening Zillertal Arena, © Zillertal Arena
Grote plattegrond openen

Data

11.12.2020 - 14.12.2020

Prijsinformatie

Aan sommige activiteiten, zoals de skilessen, kan alleen worden deelgenomen door bezoekers met een Openingspakket. Meer informatie over de prijzen vindt u hier. Voor de concerten in het skigebied is een geldige skipas en een bergbahnticket vereist. 

Evenementlocatie


6281 Gerlos

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers
Contact

Zell-Gerlos, Zillertal Arena
6280 Zell am Ziller

Meer evenementen in de regio

Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.