Wereldkampioenschappen Snow Polo


Reith bei Kitzbühel, 17.01.2019 - 20.01.2019

Ieder jaar worden in januari de Wereldkampioenschappen Snow Polo gehouden. Tijdens dit spektakel zal Kitzbühel in de ban zijn van imposante paarden, beroemdheden en vele leuke activiteiten.

Het nieuwe jaar wordt in Kitzbühel met klasse ingeluid. Van 17 tot 20 januari 2019 worden voor de 17e keer de jaarlijkse Wereldkampioenschappen Snow Polo georganiseerd, voor de poorten van Gamsstadt in het Münichau-stadion gehouden.Het evenement wordt beschouwd als de grootste polo wedstrijd op de sneeuw: een paardensport vol van actie, maar toch elegant. Op donderdag wordt het evenement afgetrapt in het stadscentrum van Kitzbühel, hier worden alle teams ontvangen en begeleidt naar het 'Hotel Zur Tenne'. 

Van vrijdag tot zondag worden er verschillende spannende wedstrijden georganiseerd. Met de Münichauer Wiese in Reith op de achtergrond is het een waar schouwspel voor het publiek. Een hoogtepunt van het evenement is de 'Polo Player's Night', een groot feest met vele beroemdheden in een elegante tent op de Polo-weide. De tickets voor deze VIP-avond zijn in het dorp van Kitzbühel verkrijgbaar.

Snow Polo in Kitzbühel, © Michael-Werlberger
Grote plattegrond openen

Data

17.01.2019 - 20.01.2019

Prijsinformatie

Gratis

Vrij toegangelijk (staanplaats tijdens polowedstrijden) 

Evenementlocatie


6352 Reith bei Kitzbühel

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat