Punten scoren in de sneeuw: de 'Snow Volleyball European Tour' in St. Anton am Arlberg, © TVB St. Anton am Arlberg / Chaka2 GmbH
Punten scoren in de sneeuw: de 'Snow Volleyball European Tour' in St. Anton am Arlberg, © TVB St. Anton am Arlberg / Chaka2 GmbH

Snow Volleyball European Tour

St. Anton am Arlberg, 10.04.2020 - 12.04.2020

LET OP: Vanwege de huidige ontwikkelingen, kunnen er op het laatste moment evenementen afgelast worden. Neem rechtstreeks contact op met de organisator.

Volleybal maar dan anders: tijdens de ‘Snow Volleyball European Tour’ wordt er gespeeld in de sneeuw in plaats van op zand of in een sporthal. Dit jaar vindt de finale plaats in St. Anton am Arlberg – de temperatuur daalt, maar de spanning stijgt.

De ‘Snow Volleyball European Tour’ vindt plaats middne april. Het is de 6e keer dat het sportevent in St. Anton am Arlberg plaatsvindt. Dit jaar trekt het waarschijnlijk extra veel fans en toeschouwers, want in het Tiroler skigebied wordt ditmaal de finale gespeelt.

In deze discipline wordt gespeeld op onbekend terrein: de internationale volleybal-elite (16 dames- en herenteams) verwisselt het warme strand voor koude sneeuw. Ze strijden op 2.030 meter hoogte bij het bergstation van de Rendlbahn om de titel ‘Queen of the Snow’ of ‘King of the Snow’. In zomerse sportieve outfits, met een goede motivatie en bij lage wintertemperaturen wordt op het veld gespeeld, gedoken en gescoord. Palmbomen, bubbelbaden en cheerleaders zorgen voor een beach- en partysfeer.

De 'Snow Volleyball European Tour' in St. Anton am Arlberg, © TVB St. Anton am Arlberg / Thomas Leskoschek
Grote plattegrond openen

Data

10.04.2020 - 12.04.2020

Prijsinformatie

Gratis

Evenementlocatie

TVB St. Anton am Arlberg
Dorfstraße 8
6580 St. Anton am Arlberg

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers

Meer evenementen in de regio

Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.