Winterfinale Sölden

Sölden, 28.04.2018 - 29.04.2018

Met een tweedaags festival sluit Sölden eind april het winterseizoen af. Ook dit jaar hebben de organisatoren een spectaculair programma samengesteld. Met sneeuwscooter- en pistebullytochten, live-muziek en grote feesten belooft het weer een feestelijk seizoenseind te worden.

De hoge ligging van de skigebieden en de goede sneeuwcondities in Sölden zorgen ervoor dat skiërs en snowboarders tot in april kunnen genieten van pisteplezier. Terwijl elders de liften allang gesloten zijn, vragen de 'Weltcup-pistes' van Sölden nog om sportieve sneeuwprestaties. Zowel in de middag als in de avond is er een gevarieerd programma met gratis ski- en snowboardtesten, SkiDoo en pistebully-ritten. Ook draaien er DJ's en staat er live muziek op het programma. De bruisende feesten in de trendy clubs zijn de hotspots van de nacht. 

Wintersporters die nog geen genoeg hebben van de sneeuw, zijn in Sölden aan het goede adres: de hoger gelegen pistes van de Tiefenbach en Rettenbach gletsjer zijn open tot begin mei. 

Snowboarders en skiërs komen in Sölden bij elkaar om het seizoen laat in april feestelijk af te sluiten., © Rudi Wyhlidal / Ötztal Tourismus
Grote plattegrond openen

Data

28.04.2018 - 29.04.2018

Geen prijsinformatie

Evenementlocatie

Sölden
6450 Sölden

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat