Zu den Winterwandernächten verwandelt sich der Abenteuerspielplatz Klaus Äuele im Stubaital in ein Märchenland, © Andre Schönherr
Zu den Winterwandernächten verwandelt sich der Abenteuerspielplatz Klaus Äuele im Stubaital in ein Märchenland, © Andre Schönherr

Winterwandelavonden in het Stubaital

Neustift, -

Het is een sprookjesavontuur voor het hele gezin. De winterwandelavonden in Klaus Äule in het Stubaital. Met fakkels en lantaarns gaat de tocht door het besneeuwde landschap, waar curling, huskysleeritten en nog veel meer wordt aangeboden.

De verse sneeuw kraakt onder de wandelschoennen, de sterren schitteren in de donkere lucht en de sfeervolle muziek is in de verte te horen. In januari en februari tovert de avonturenspeeltuin Klaus Äule om tot een dromerig winterwonderland met fakkel- en lantaarntochten, traditionele muziek, kampvuurromantiek en culinaire hoogstandjes. Maar er is nog meer: jong en oud binden hun schaatsen onder voor een rondje op de bevroren vijvers, spelen een potje curling, bewonderen artistieke ijssculpturen of genieten ontspannen van een tocht met een paardenkoets of huskyslee. 

De winterwandelavonden beginnen om 19.30 uur. Er zijn (gratis) shuttlebussen van Schönberg naar Klaus Äuele. Nieuw dit jaar: de terugreis naar Stackler vertrekt om 21.30 uur, de bussen die vertrekken om 21.00 uur, 22.00 uur en 22.30 uur rijden via Milders.

Winterwandernächte im Stubaital 2020, © Andre Schönherr
Grote plattegrond openen

Data

9 jan. 2020 - 13 feb. 2020

Prijsinformatie

Gratis

Evenementlocatie


6167 Neustift

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.