Ladies only: het Women's Summer Festival, © Stefan Kürzi / TVB Paznaun-Ischgl
Ladies only: het Women's Summer Festival, © Stefan Kürzi / TVB Paznaun-Ischgl

Women's Summer Festival

Ehrwald, 09.07.2021 - 11.07.2021

Op de paklijst van de het Women’s Summer Festival staan sneakers én hoge hakken. In juli genieten vrouwen van een mix van sportieve en wellness-activiteiten met de fantastische bergwereld van Ischgl als decor. Naast kinderopvang is er ook een area voor de mannen.

Een festivla speciaal voor vrouwen! De editie van het 3-daagse Women’s Summer Festival staat in het teken van sport, plezier, wandelen, zelfverdediging, ontspanning en gezelligheid. Zo heb je de kans om diverse sporten uit te proberen zoals mountainbiken, bergbeklimmen, boulderen of stand-up paddling. Of verbeter je skills tijdens workshops hutten-yoga en pilates. Tijdens het festival is er kinderopvang gedurende de hele dag, ook voor meereizende mannen is de 'opvang' geregeld met speciale activiteiten waaronder testritten op de nieuwste motorenmodellen. 

Women's Summer Festival, © Ines Thomsen / TVB Paznaun-Ischgl
Grote plattegrond openen

Data

09.07.2021 - 11.07.2021

Prijsinformatie

49,- tot 579,-

Het basis pakket kost € 49,- inclusief een workshopt yoga of pilates. Alle andere workshops bedragen tussen de € 15,- tot € 90,-. Het Premium-pakket voor de volle drie dagen incl. extra's bedraagt € 349,-. Het Luxus-pakket inclusief overnachting in 4-sterren hotel bedraagt € 579,-. Klik hier voor boekingen

Evenementlocatie

Ehrwald
6632 Ehrwald

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.