© Tirol Werbung
© Tirol Werbung

Advent & kerstmarkten

De adventperiode en Kerstmist zijn een bijzondere tijd in Tirol. Wanneer het 's avonds vroeg donker wordt, de 'Anklöpfler' op bezoek komt en vele lampjes sfeervol oplichten, voel je hoe diepgeworteld de feesttradities zijn in de regio.

Traditionele kerstgebruiken die mooie herinneringen oproepen en heerlijk smakende culinaire lekkernijen tijdens de adventweken. Het is de periode van het jaar die uitnodigd om volop te genieten. De regio's die samenwerken onder de overkoepelende naam 'Advent in Tirol' maken het genieten extra speciaal: Achensee, Hall in Tirol, Innsbruck, Kitzbühel, Kufstein, Lienz, Rattenberg, Seefeld en St. Johann in Tirol.

Om als regio deel uit te maken van 'Advent in Tirol', dient men te voldoen aan hoge kwaliteitscriteria. Hieronder valt niet alleen een sfeervolle uitstraling, maar ook een divers aanbod van activiteiten. Bijzondere programma-highlights die focussen op tradities en gebruiken en een romantische sfeer in de Tiroler steden en traditionele dorpen, maken van een ‘advent break’ een bijzondere kerstervaring.

De mooiste kerstmarkten op één rij
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.