Latschenöl-Brennerei St.Ulrich, © Josef Mack
Latschenöl-Brennerei St.Ulrich, © Josef Mack

Latschenöl-Brennerei St. Ulrich

In St. Ulrich aan de wonderschone Pillersee bevindt zich de oudste brouwerij ter wereld. Al meer dan 150 jaar vervaardigt de firma Mack hoogwaardige dranken van bergdennen, edelsparren, hooi en arnica uit de hooggebergte van Tirol. Tijdens de rondleiding door de distilleerderij en het museum met historische schatten, leert u alles over de complexe bereiding van de geliefde bergdennenolie. De revitaliserende en regenererende werking van de bergdennenolie wordt niet alleen voor fitness- en schoonheidsproducten gebruikt. De olie wordt bij Bad Reichenhaller tevens gebruikt voor spa behandelingen. In de eigen winkel worden hoogwaardige persoonlijke verzorgingsproducten, geneeskrachtige baden, theesoorten en kruidenbonbons verkocht. Leuk als souvenir en cadeau.

Latschenöl-Brennerei St. Ulrich, © Josef Mack
Grote plattegrond openen
Openingstijden
jan
feb
mrt
apr
Mei
jun

jul
aug
sep
okt
nov
dec

Mei tot oktober: maandag tot en met vrijdag 09.00 – 17.00 uur met een dagelijkse rondleiding om 10.00 uur en om 14.30 uur, zaterdag en zondag van 10.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 17.00 uur. Speciale rondleidingen voor reisgezelschappen mogelijk.

Kenmerken
  • Geschikt voor families
  • toegankelijk voor mindervaliden
  • Bij regen mogelijk
Parkeren

Op de Dorfstraße in St. Ulrich am Pillersee moet u in westelijke richting tot het eind van de Griesstraße rijden.Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers

Andere bestemmingen in de regio

Toon meer +
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.