Ötztaler Funpark


Längenfeld

In de speel- en beleveniswereld in Huben bij Längenfeld in Ötztal zal u zich niet vervelen. Verspreid over een oppervlakte van 4.600 vierkante meter biedt het funpark een verscheidenheid aan sport- en speelmogelijkheden. Fantastisch gelegen in een landelijke en idyllische omgeving wachten reuzenschommels, bungee trampolines, kletterwanden en ‘luchtbellen’ op u. Op warme zomerdagen kunt u ook de waterglijbaan en reuzenglijbaan trotseren. De slackline en het skatepark zijn bij de oudere kinderen favoriet. Terwijl de kinderen zich uitleven, kunnen kunt u ontspannen op het zonneterras van het restaurant, of het ‘blotevoetenpad’ bewandelen. Daarnaast beschikt het park over ligstoelen, die ideaal zijn voor de zonnige dagen.

© Ötztal Tourismus
Grote plattegrond openen
Openingstijden
jan
feb
mrt
apr
Mei
jun

jul
aug
sep
okt
nov
dec

Mei en juni: vrijdag, zaterdag, zondag en op feestdagen van 13.00 - 18.00 uur, juli en augustus: dagelijks van 10.00 - 18.00 uur. Begin tot midden september: vrijdag, zaterdag, zondag en op feestdagen van 13.00 -18.00 uur.

Kenmerken
  • Geschikt voor families
  • toegankelijk voor mindervaliden
  • Bij regen mogelijk
Parkeren

U rijdt over de A12 tot de afrit Ötztal en u gaat over de B186/Ötztaler Bundesstraße tot voorbij Huben en vervolgens richting Mühle tot u het Funpark bereikt.

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Andere bestemmingen in de regio


Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat