© Ötztal Tourismus
© Ötztal Tourismus

Ötztaler Funpark

Längenfeld

In de speel- en beleveniswereld in Huben bij Längenfeld in Ötztal zal u zich niet vervelen. Verspreid over een oppervlakte van 4.600 vierkante meter biedt het funpark een verscheidenheid aan sport- en speelmogelijkheden. Fantastisch gelegen in een landelijke en idyllische omgeving wachten reuzenschommels, bungee trampolines, kletterwanden en ‘luchtbellen’ op u. Op warme zomerdagen kunt u ook de waterglijbaan en reuzenglijbaan trotseren. De slackline en het skatepark zijn bij de oudere kinderen favoriet. Terwijl de kinderen zich uitleven, kunnen kunt u ontspannen op het zonneterras van het restaurant, of het ‘blotevoetenpad’ bewandelen. Daarnaast beschikt het park over ligstoelen, die ideaal zijn voor de zonnige dagen.

© Ötztal Tourismus
Grote plattegrond openen
Openingstijden
jan
feb
mrt
apr
Mei
jun

jul
aug
sep
okt
nov
dec

Mei en juni: vrijdag, zaterdag, zondag en op feestdagen van 13.00 - 18.00 uur, juli en augustus: dagelijks van 10.00 - 18.00 uur. Begin tot midden september: vrijdag, zaterdag, zondag en op feestdagen van 13.00 -18.00 uur.

Kenmerken
  • Geschikt voor families
  • toegankelijk voor mindervaliden
  • Bij regen mogelijk
Parkeren

U rijdt over de A12 tot de afrit Ötztal en u gaat over de B186/Ötztaler Bundesstraße tot voorbij Huben en vervolgens richting Mühle tot u het Funpark bereikt.

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers

Andere bestemmingen in de regio

Toon meer +
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.