Streifwanderung, © KitzSki / Werlberger
Streifwanderung, © KitzSki / Werlberger

Streif Viewing

Kitzbühel

Op de een of andere manier kan de Kitzbüheler Hahnenkamm het skiën ook in de zomer niet loslaten. De beroemdste helling kan worden verkend tijdens een interactieve avontuurlijke wandeling en is ook de meter van een fantasierijk avonturenspeelpark.

Voel je een wereldkampioen skiën - dat kunnen vooral kleine bezoekers van het avonturenspeelpark bij het bergstation van de Hahnenkammbahn. De negen actieve stations zijn gebaseerd op de belangrijkste delen van de Streif, de beroemde WK-piste. Het begint bij het starthuis, gevolgd door de Mausefalle, de carrousel, de steile helling, het brugschot, de Seidlalm-sprong, de Hausberg Kante, de traverse en de finishsprong. De kinderen merken al snel dat het hier gaat om plezier hebben in plaats van prestatiedruk. Wat ze moeten overwinnen zijn slacklines, tubeglijbanen, balansobstakels, klimnetten en nog veel meer.

De Streif-wandeling en de "Streif Viewing" zijn een aanrader voor iedereen die de "echte" Streif wilt voelen. De 7,7 kilometer lange wandeling begint bij het bergstation en loopt langs de piste naar beneden naar het dalstation. Op de belangrijkste punten zijn er grote monitoren die spannende filmsequenties van de betreffende passage tonen - het racegevoel is binnen handbereik. Als je wilt, kun je meerdere keren per week deelnemen aan een “KitzMountain Guiding” langs de Streif.

Voel je een wereldkampioen skiën - dat kunnen vooral kleine bezoekers van het avonturenspeelpark bij het bergstation van de Hahnenkammbahn. De…

toon meertoon minder
Streif Viewing, © KitzSki / Werlberger
Grote plattegrond openen
Openingstijden
jan
feb
mrt
apr
Mei
jun

jul
aug
sep
okt
nov
dec
Gastenkaarten

Kitzbüheler Alpen Sommer Card (kostenpflichtig)

Kenmerken
  • Geschikt voor families
  • toegankelijk voor mindervaliden
  • Bij regen mogelijk
Parkeren

Kostenpflichtiger Parkplatz Bergbahnen Kitzbühel P1

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: Hahnenkammstraße 1a, Kitzbühel, Österreich

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers

Andere bestemmingen in de regio

Toon meer +

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.