© Andreas Kirschner
© Andreas Kirschner

Klimpark Waldseilgarten X-Trees Serfaus

Serfaus

In Waldseilgärten X-Trees Serfaus vinden volwassenen met en zonder klimervaring, gezinnen en kinderen volop uitdaging. Op het terrein van 10.000 m2 vindt u in totaal 900 meter aan parcoursen boven de grond. Tussen de bomen zijn er negen trajecten die tot 14 meter hoogte reiken en geschikt zijn voor kinderen vanaf 1.10 meter. Afhankelijk van ervaring, kracht en moed heeft u de keuze uit verschillende moeilijkheidsgraden. Tijdens de korte introductie, waarbij de helmen en klettertuigjes worden uitgedeeld en bevestigd, legt u zelfstandig de parcours af. De namen van de parcoursen, zoals Flying Tellerlift, Indiana-Jones-Brücke, Luftrodel en Giant Foot, benadrukken dat u zich in een van de meest geliefde gezins- en skibestemmingen van de alpen bevindt.

X-Trees Serfaus
X-Trees Serfaus
© X-Trees Fun Zone Serfaus
Grote plattegrond openen
Openingstijden
jan
feb
mrt
apr
Mei
jun

jul
aug
sep
okt
nov
dec

Begin – half juni: op aanvraag, midden – eind juni: dinsdag-zondag van 11.00 – 17.00 uur, juli – eind augustus: dagelijks geopend van 09.00 – 18.00 uur, september – half oktober: dagelijks geopend van 10.00 – 17.00 uur.

Kenmerken
  • Geschikt voor families
  • toegankelijk voor mindervaliden
  • Bij regen mogelijk
Parkeren

U volgt de A12 tot de kruising Oberinntal en gaat verder op de Reschenstraße tot Ried. Hier buigt u af naar de Serfauser Landesstraße en rijft u verder tot aan Serfaus. Het park ligt bij de ingang van het dorp.Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers

Andere bestemmingen in de regio

Toon meer +
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.