Kinderopvang in de Tiroler skigebieden

Bij de kinderopvang kunnen kinderen onder begeleiding van professionele begeleiding een middagdutje doen of gewoon even uitrusten van een intensieve ochtend op de piste.

Bij de kinderopvang kunnen kinderen onder begeleiding van professionele begeleiding een middagdutje doen of gewoon even uitrusten van een intensieve ochtend op de piste. Door het flexibele aanbod is het ook mogelijk om de kinderen slechts enkele uren onder te brengen bij de kinderopvang, zodat de ouders de gelegenheid hebben om met zijn tweeën wat afdalingen te maken. Bij de kinderopvang zijn kinderen op een goede plek en staat hen een leuke tijd met leeftijdsgenootjes te wachten. Enkele highlights op een rij:

  • Bij het Bergstation Brandstadl in Scheffau bieden de pedagogische medewerkers van Bobos Mini Club kinderen van een tot vier jaar een afwisselend programma. De Mini Club is van zondag tot vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur geopend.
  • Bij de Karwendolin Club Stans in de Silberregion Karwendel worden jonge skiërtjes vanaf 3 jaar van de piste in Stans naar de warme Stube gebracht. Na een gezamenlijke lunch met mascotte Karwendolin, wordt er gezongen, gespeeld, gelachen en geknutseld. 
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.