Zwemmen in meren, overdekte zwembaden en openluchtbaden

Zonnebaden met een fascinerend uitzicht op de Bergen, dat kan in Tirol. Hier geniet u met heel het gezin van een ontspannen dag aan de verfrissende bergmeren en bij de belevenisbaden.

In Tirol kunt u pootjebaden en zwemmen in prachtig gelegen meren van drinkwaterkwaliteit, waarvan de temperaturen oplopen tot 27 graden Celsius. Naast de grote bekende zwemmeren, vindt u in Tirol ook rustige, idyllisch gelegen meren. Alle meren die officieel zijn erkend als zwemmeren, voldoen aan de minimaal vastgestelde afmeting en zijn openbaar toegankelijk voor publiek. De waterkwaliteit van de meren voldoet aan strenge eisen en wordt regelmatig gecontroleerd.

Zwemmen is één van de vele wateractiviteiten die u in deze regio kunt beoefenen. Op de grotere meren kunt u zeilen, terwijl de jongeren en jong van hart de nieuwste watersporten zoals blobbing uitproberen bij één van de avontuurlijke zwembaden. Veel overdekte zwembaden hebben eigen spa & beauty faciliteiten. Waar wacht u nog op? Tijd om de sprong te wagen!

Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.