Winterwandelingen
Winterwandelen op hoogte in Tannheim


Op de Neunerköpfle in Tannheim wacht u een gezinsvriendelijke wandeling op ongeveer 1.900 m. Vereeuwig uw bezoek door in het grootste ‘Gipfel’ boek (bergtop boek) van de Alpen te schrijven en verken de elf stations van de ‘9-er-lebnisweg’ (belevenisweg). Op deze route heeft u een prachtig uitzicht op het Tannheimer Tal.

Grote plattegrond openen

Startpunt  

Neunerköpflebahn in Tannheim

Eindpunt

Neunerköpflebahn in Tannheim

Bergketen

Lengte

2,2 km

Duur

0 uur 45 min

Kenmerken

  • Rondwandeling

Moeilijkheidsgraad

Eenvoudig

Hoogte

1.840 m1.780 m

Hoogtemeters bergopwaarts130 m
Bergafdaling in hoogtemeters130 m

Conditie

* Dit zijn algemene richtlijnen en aanbevelingen. Houd rekening met persoonlijke vaardigheden en de actuele weersomstandigheden. Niemand kan verantwoordelijk worden gehouden voor de juistheid van de informatie.

Routebeschrijving


Bewandel de Neunerköpfle in Tannheim met deze gezinsvriendelijke wandelroute die start bij het bergstation van de gondel.

Dit winterse wandelpad wordt dagelijks geruimd en loopt tot aan de top van de Neuerköpfle, waar een groot bergkruis staat. Voor u begint aan uw wandeltocht terug naar het startpunt, moet u absoluut iets schrijven in het 'Gipfelbuch', met een bladzijdes van 3 bij 2,3 meter.

Of op de 2,2 km lange nieuwe '9er-lebnisweg' geniet u op ca. 1.900 m van indrukwekkende uitzichten op het Tannheimer Tal.   

Informatie over de plaats


Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Gedetailleerd zoeken

Wandeltochten in dit gebied


Omhoog
Live Chat
Live Chat