Wandelpad in het Gaistal, © Tirol Werbung/Dominik Gigler
Wandelpad in het Gaistal, © Tirol Werbung/Dominik Gigler

Adelaarsweg etappes in Noord-Tirol

Bekijk de 24 Adelaarsweg etappes in Noord-Tirol in een overzicht. Inclusief downloads met gedetailleerde informatie, routebeschrijving en GPS-data.

Wie het Adelaarsweg avontuur aangaat, trotseert in Noord-Tirol 320 km wandelpaden, waarbij de bergwereld op een bijzondere manier wordt doorkruist. De 320 km lange route tussen het Kaisergebergte en de Arlberg is onderverdeeld in 24 dagetappes, die uiteenlopen van eenvoudig tot zwaar, van vlak tot rotsachtig en van gemoedelijk tot zeer uitdagend. Dit alles met 23.000 hoogtemeters bergopwaarts en 20.000 hoogtemeters bergafwaarts. Omdat u verschillende bergketens aandoet, zijn afwisselende landschappen gegarandeerd. Wie Tirol verkent via deze Lange-Afstand-Wandelroute, raakt net zo gefascineerd van haar schoonheid als geoefende bergbeklimmers en Alpinisten die er bergtoppen bedwingen. Op veel etappes zijn alpine ervaring en tredzekerheid vereist en dient u vrij te zijn van hoogtevrees.


Wandelen zonder bagage

De ‘Tiroler Wanderhotels’ bieden in Karwendel speciale vakantiearrangementen met bagagetransport aan. Bij Taxi- en busmaatschappij Schmid kunt u op aanvraag bagagetransport boeken voor geselecteerde Adelaarsweg etappes in het Tiroler Oberland (14-24).

Wie het Adelaarsweg avontuur aangaat, trotseert in Noord-Tirol 320 km wandelpaden, waarbij de bergwereld op een bijzondere manier wordt doorkruist. De…

toon meertoon minder

Adelaarsweg etappes in Noord-Tirol

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.