Hüpfkissen Lauserland, © TVB Alpbachtal Seenland
Hüpfkissen Lauserland, © TVB Alpbachtal Seenland

Voor kinderen die willen uitrazen: het Lauserland in Alpbach

Avontuurlijke kinderen beleven de dag van hun leven op de bijna 40 speeltoestellen in de speeltuin Lauserland in Alpbach. In de omgeving van het Lauserland is het ook mogelijk om gezellig met het hele gezin een wandeling te maken op de Wiedersbergerhorn.

In Tirol is ‘Lauser’ een liefdevolle benaming voor energieke jongens die altijd in zijn voor avontuur en plezier. Dat meisjes ook boefjes kunnen zijn wordt in het Lauserland op de Wiedersbergerhorn in Alpbach wel duidelijk.

Met bijna 40 attracties kunnen kinderen zich helemaal uitleven in de speeltuin in het bos. In de klimparadijzen van touw werken kinderen op veilige wijze aan hun behendigheid. Het ouderwetse stokpaard wordt dankzij uitdagende parcours in het park ook nieuw leven ingeblazen. In en rondom de vijver zijn de kinderen met avontuurlijke goten, waterpompen en carrousels ook uren zoet. En bij het 44 m2 grote springkussen geldt maar één regel: hoe hoger, hoe beter!

Een tip voor de ouders: wanneer jullie met de hele familie nog een wandeling willen maken, doe dit dan voordat de kinderen kennis hebben gemaakt met Lauserland. Uit ervaring is gebleken dat het erg lastig is om de kinderen daar weg te krijgen voor een wandeling.

Lauserland Alpbachtal, © Lauserland Alpbachtal
Lauserland Alpbachtal
Klettergarten im Lauserland, © TVB Alpbachtal Seenland
Klettergarten im Lauserland
Uitrazen in de natuur, © Lauserland Alpbachtal
Uitrazen in de natuur
Uitstapje naar de Wiedersbergerhorn, © Alpbachtal Seenland Tourismus
Uitstapje naar de Wiedersbergerhorn
Alpbachtal Seenland, © Alpbachtal Seenland Tourismus
Alpbachtal Seenland

Terug naar het overzicht

Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.