Untertilliach

Untertilliach in het Lesachtal is qua inwonersaantal de kleinste gemeente van Oost-Tirol. Wie op zoek is naar ontspanning, vindt in het charmante bergdorp een klein paradijsje.

De lieftallige gemeente Untertilliach telt ongeveer 240 inwoners en is daarmee qua inwonersaantal de kleinste gemeente van Oost-Tirol. Wandelaars en rustzoekers vinden in het charmante bergdorp een klein paradijsje. Untertilliach, gelegen in het hart van de Lesach-vallei, maakt indruk met zijn rust, unieke natuurlijke omgeving en originaliteit. De omringende bergwereld trekt wandelaars en mountainbikers aan en beloont hen met unieke uitzichten en regionale specialiteiten in de gezellige hutten en alpenweiden. Bijzonder populair is de wandeling naar de Kircher Almen, die in ongeveer twee uur bereikt kan worden. Gasten en de lokale bevolking kijken elk jaar uit naar het Almfest met de bergmis in de herfst. In de winter kan het besneeuwde landschap worden verkend tijdens skitochten of op de 60 kilometer aan langlaufloipes die langs de grens lopen en vijf dorpen met elkaar verbinden.

De lieftallige gemeente Untertilliach telt ongeveer 240 inwoners en is daarmee qua inwonersaantal de kleinste gemeente van Oost-Tirol. Wandelaars en…

toon meertoon minder

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers
Aankomst Untertilliach

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: Untertilliach, Österreich

powered by Rome2Rio

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.