Kufstein
Kufstein

Win... een fietsvakantie in Tirol

Samen met Cyclelive Magazine verloten wij een fietsvakantie in Tirol! Doe snel mee met onze prijsvraag en wie weet win jij een weekje vakantie in de regio Kufsteinerland.

Win... een fietsvakantie in Tirol

Dit jaar vindt het WK wielrennen in Tirol plaats en om dat extra in de verf te zetten organiseert de toeristische dienst van Tirol oa. deze wedstrijd met attractief prijzenpakket.

Als hoofdprijs verloten we 7 overnachtingen incl. half pension in een 4-sterrenhotel voor 2 personen in de regio Kufsteinerland, een regio die ideaal is voor fietsers en wandelaars, maar ook cultuurliefhebbers.

Daarnaast zitten er ook nog in de prijzentrommel: één rugzak van Kohla ter waarde van €49,90 die voor luchtcirculatie zorgt tussen rug en rugzak, twee gloednieuwe Trotter reisgidsen over Oostenrijk en één drinkfles van het WK wielrennen 2018.

Veel succes!

 

Meedoen en winnen

Antwoord correct op onderstaande vraag en wie weet ontdek jij binnenkort per fiets het indrukwekkende landschap rond Kufstein. Bij meerdere correcte antwoorden wordt de winnaar geloot uit de juiste inzendingen.

De wedstrijd loopt tot 10 augustus 2018 12:00 en de winnaars worden ten laatste op 15 augustus 2018 per mail op de hoogte gebracht. Vervolgens heeft winnaar van onze hoofdprijs tot 30.4.2019 de tijd om zijn of haar vakantie te boeken in samenspraak met de toeristische dienst van Tirol.

Veel succes!

Vraag

Wat is het stijgingspercentage van de Kitzbüheler Horn, een van de steilste beklimmingen van Oostenrijk?
Deelnemen aan de prijsvraag

Uw persoonlijke gegevens

* Verplichte velden

Dit vindt u misschien ook interessant

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.