© Tirol Werbung/Bert Heinzlmeier
© Tirol Werbung/Bert Heinzlmeier

Meedoen en winnen: een 8-daagse zomervakantie voor 2 in de Tiroler bergwereld!

Doordat de Tiroler Zugspitz Arena omringd wordt door vier bergketens, is ze de ideale vakantieregio voor liefhebbers van prachtige bergpanorama’s. Gelegen aan de voet van de hoogste berg van Duitsland - de Zugspitze, 2.962m -, pakt deze regio uit met een omvangrijk gamma aan actieve en ontspannende activiteiten.

Actie en ontspanning, maar vooral genieten in de Tiroler Zugspitz Arena 

Een zomervakantie in de Tiroler Zugspitz Arena staat garant voor genieten. Of u op zoek bent naar een ontspannende familievakantie met het hele gezin, een actieve wandel- of fietsvakantie of een sportieve outdoortrip - de Zugspitz Arena biedt het allemaal. 's Zomers halen natuurliefhebbers hun hart op bij prachtige bergpanorama's, maar ook bij de vele zwemmeren die uitnodigen voor een verkoelende duik tijdens warme, actieve zomerdagen. De regio is omringd door vier bergketens en dankzij de mix van actie en ontspanning is het een ideale bestemming voor ieder die zich wil onderdompelen in de Tiroler bergwereld. 

Meedoen en winnen

Doe mee aan de prijsvraag, beantwoord de vragen en met een beetje geluk wint u een 8-daagse vakantie voor 2 personen in een 4-sterren hotel o.b.v. half pension. Wie weet geniet u komende zomer van de Tiroler bergwereld in de Zugspitz Arena! 

Meedoen kan tot 5 april 2019. Veel succes!

Vraag

Hoeveel meren, vijvers en waterplassen kent Tirol?
Deelnemen aan de prijsvraag

Uw persoonlijke gegevens

* Verplichte velden
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat