Langlaufen in Olympiaregion Seefeld

Een overzicht van alle loipen

Seefeld is hét bolwerk van de Nordische wintersporten in Tirol. Al drie keer vormde het vakantieoord in de Olympiaregion Seefeld het decor van de Olympische Winterspelen: de spelen van 1964 en 1976 en in januari 2012 tijdens de eerste Olympische Winterspelen voor Jongeren. In 2019 vindt in Seefeld het Nordische ski-WK plaats. De indrukwekkende bergketens van het zonnige Seefelder hoogplateau en het omvangrijke loipennetwerk van 256 km, garanderen eersteklas langlaufplezier in Seefeld en omgeving.
 

3 Belevenissen voor een langlaufvakantie in Olympiaregion Seefeld

  • Op de drie km lange avondloipe tussen Seefeld en Mösern krijgt langlaufen in Oostenrijk een nieuwe dimensie. De loipe wordt dagelijks verlicht van 17.00 tot 20.00 uur. Op woensdag blijven de lichten zelfs tot 21.30 uur aan.
  • Neemt u uw trouwe viervoeter mee op langlaufvakantie in Tirol? Op de 1,9 km lange hondenloipe ‘A2 Loipe Lenerwieser’ genieten de hond en uzelf van eersteklas langlaufplezier.
  • Maak kennis met de biatlon sport bij de Cross Country Academy van Martin Tauber. Hier wordt iedere donderdag en vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur een beginnersles biatlon gegeven. Wie al iets meer ervaring heeft, kan iedere zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur aan zijn technieken werken. Volwassenen (vanaf 15 jaar) schieten met een klein kaliberr biatlongeweer. Kinderen vanaf 1,40 meter nemen een biatlon-luchtdrukgeweer in de hand. Kaarten voor de beginnersles zijn verkrijgbaar bij het kantoor van de Cross Country Academy bij Seekirchl in Seefeld en online via www.xc-academy.com.

Olympiaregion Seefeld: routes in de regio


Olympiaregion Seefeld: Gespecialiseerd in langlauf accommodaties in de regio

Olympiaregion Seefeld: Langlauf-evenementen in de regio

Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat